На Свети Валентин в Асеновград: Кажете „Обичам те” по оригинален начин

Инициативата на Център за местни инициативи и развитие - Асеновград ще се реализира за втори порен път. Пред обектива на импровизираното улично фото “Покажи, че обичаш” ще може да застане всеки, който желае. Това ще се случи в Деня на влюбените, 14 февруари, между 11:00 и 18:00 ч. на площад „Акад. Николай Хайтов". "Доведете любими, приятели, роднини – хората, които са заслужили вашата обич, за да създадем заедно най-страхотния ви портрет. Единственото, което трябва да носите, са вашата обич и усмивките ви. Ще ни познаете по веселите аксесоари и доброто настроение, а страхотните снимки ще прави професионалният фотограф Огнян Димов”, обясняват организаторите.

Снимките ще са абсолютно безплатни и ще могат да бъдат изтеглени след 15 февруари от фейсбук страницата или сайта на ЦМИРА, както и от страницата на фотографа Ognian Dimov – Photography.

Важно е да се подчертае, че фотоинициативата е с изцяло благотворителна насоченост. На мястото на събитието ще има кутия за доброволни дарения в подкрепа на Лизавета Иванова, която има нужда помощ, за да забави множествената склероза и да живее без болка. На Лизи можем да помогнем и като изпратим съобщение с текст DMS LIZA на номер 17777.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини