Италиански фестивал на красотата и прическата в Пловдив

Международното изложение за фризьорство, козметика, грим, парфюмерия и мода е едно от най-престижните събития в България в тази област. Представя актуалните тенденции по авангарден начин и на европейско равнище. Събира производители и търговци, професионалисти и почитатели на модата. Съчетава авангардно и традиционно, елитарност и достъпност в един истински фешън фестивал.

На събитието се срещат и участват производители и дистрибутори, бизнес сдружения и организации. В съпътстващата програма ще има забавни шоу програми, семинари и различни конкурси. Основните браншове, застъпени в изложението, са аксесоарите за коса и маникюр, бижутерията, биокозметиката, декоративната козметика, козметиката за коса, за лице и за тяло, парфюмерията и други.

Фестивалът ще се проведе от 29 до 31 март в Международния панаир.

Паралелно с италианския фестивал ще се проведат Международна изложба „Природа, лов, риболов“ (27 – 31. март), Специализиранa изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна пролет“ (27 – 31 март), Изложба на общините – форум за инвестиции и туризъм (27 – 31 март), Европейски панаир на предприятия и кооперации от социалната икономика, C.A.C. и C.A.C.I.B. – международни киноложки изложби (30 – 31 март).

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини