Премиерите по National Geographic през ноември

Европа отвисоко (Europe From Above) (6 еп. x 60 мин.)
От 10 ноември, неделя @ 22:00 ч.
Премиера през ноември

Поредицата предава кадри от Германия, Италия, Холандия, Полша, Испания и Великобритания от въздуха, за да покаже някои от най-впечатляващите културно-исторически и географски забележителности така, както не сме ги виждали до момента. Спиращата дъха въздушна фотография, кадри и ефекти ще ни позволят да отличим сезонните промени за секунди – от полетата с лалета в Холандия, които магически избухват в цвят до замръзващите водопади на Доломитите. National Geographic показва традициите, инженерството и природните чудеса, които са оформили този невероятен континент. Представя един трептящ портрет на тези региони и хората, които пазят традициите живи.

Очевидци (Witness to Disaster) (6 еп. x 60 мин.)
От 21 ноември, четвъртък @ 23:00 ч.
Премиера през ноември

Тази документална поредица разказва завладяващи истории за бедствия, разказани през очите на очевидци. Мина се срутва в Чили, огромни пожари избухват в Португалия, срутище разрушава калифорнийски град, торнадо вилнее из САЩ, кораб потъва насред ураган и земетресения нанасят огромни щети в Непал. Чрез специален анализ, филмът разкрива как тези събития се появяват, развиват и как най-импулсивните решения могат да бъдат разликата между живота и смъртта.

Нощен фотопатрул (The Nightcrawlers) (1 еп. x 30 мин.)
19 ноември, вторник, @ 23:00 ч.
Премиера през ноември

С безпрецедентен достъп, филмът показва истинското лице на войната срещу наркотиците на филипинския президент Дутерте, в която се смята, че са загинали 27 000 души. Бивш фотограф за водеща медия, с инициали Р.Л., води малка група от фотожурналисти на мисия, която ще покаже истинската цена на агресивната кампания. Отразявайки и двете гледни точки, екипът ще разкрие унищожителната развръзка зад смъртоносния поход на Дутерте.

 

Изгубени и намерени (Lost and Found) (1 еп. x 30 мин.)
19 ноември, вторник, @ 23:30 ч.
Премиера през ноември

Кампанията за етническо прочистване на военните в Мианмар разделя хиляди семейства от малцинството рохинга, преселвайки над 700 000 души от този етнос. Филмът, режисиран от Орландо фон Айсендал, разказва историята на Кемал Хюсеин, бежанец от рохинга, чиято най-важна мисия в живота е отново да събира децата с техните родители.

Жените, които променят света (1 еп. x 60 мин.)
16 ноември, събота, @ 21:00 ч.
Премиера през октомври

В този ексклузивен едночасов филм ще можете да проследите близо 40 нови и по-стари интервюта с жени откриватели, журналисти, активисти и политици. С работата си всяка една от тях е оставила своят отпечатък върху историята.

ЕкспедицияАмелия Еърхарт“ (1 еп. x 120 мин.)
16 ноември, събота, @ 22:00 ч.
Премиера през октомври

Джош започва да издирва нови доказателства за известния случай с изчезването на Амелия Еърхарт. За тази цел той поема на пешеходна обиколка в необятните племенни земи на Папуа Нова Гвинея и завършва пътуването си във Фиджи, надявайки се да открие останките на Амелия.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини