Как Адел отслабна толкова много

В последните седмици отслабването на Адел е една от най-актуалните теми в света на шоубизнеса. Физическата промяна при певицата е наистина фрапираща и въпросът, който веднага изниква, е доколко е здравословна.

Изпълнителката се реши на трансформацията в името на своя 7-годишен син. А всички нейни близки знаят, че не е човек на усилените тренировки, въпреки че и без тях не става. 

Но в основата на отслабването й е строга диета, ограничаваща приема на калории само до 1000 на ден и включваща много зелени сокове, разкри личният й треньор Камила Гуудис преди време. Двете с Адел са се запознали покрай Айда Филд, съпругата на Роби Уилямс.

Промяната в начина на живот и ограниченията по отношение на храненето, които треньорът е наложил на изпълнителката, видимо доведоха до очакваната промяна. Но, според някои диетолози, този редуциращ калориите режим има само временен ефект. Освен това, може да предизвика сериозни последствия.

Средният калориен прием за жените дневно е между 1800 и 2000 калории. И когато той се ограничи наполовина в кратки срокове, тялото ни няма друг избор, освен да влезе в авариен режим. Тогава то започва да трупа калории, с които да може да преживява, и отслабването става с все по-бавни темпове, пише Daily Mail.

Не зa първи път чуваме диетолози да препоръчват бавно отслабване, но с гарантиран продължителен ефект, вместо драстично редуциране на килограмите с йо-йо ефект. Но Адел успя да демонстрира силна воля за промяна, така че се надяваме нейната трансформация да не стане временно явление. Все пак, има най-големия стимул.

View this post on Instagram

#Adele foi vista ontem, (12), em Los Angeles, CA.

A post shared by Adele Online (@adeleonlinecom) on

Източник: LifeStyle

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини