Актьор от Game of Thrones влиза в The Witcher

Знаехме, че The Witcher ще има втори сезон доста още преди първият да види бял свят. Това малко ни изненада, защото не е в стила на Netflix. По принцип, те предпочитат да видят статистиката след първия месец от пускането на дадена продукция, преди да правят каквото и да било.

Очевидно са повярвали в сериала доста и това им се отплаща, защото отзивите на феновете са наистина добри. Е, има и такива, които незнайно защо тръгнаха да го сравняват с Game of Thrones, но всеки с вижданията си.

Вече знаем, че снимките на втория сезон са започнали, както и кои ще бъдат някои от новите попълнения в него. По-известните имена са Кристофър Хивджу, когото познаваме от ролята му на Тормунд в Game of Thrones, и Пол Бълиън, когото пък сме гледали като Били Китчън в Peaky Blinders.

Хивжу ще влезе в ролята на Нивелен - прокълнат мъж, живеещ в кралство Редания, когото всички мислят за чудовище, защото прилича на такова. Но истината е малко по-различна.

Билиън пък ще бъде вещер. Точно така, както феновете на книгите и игрите знаят, Гералт е един от малкото, но не и единственият останал вещер на Континента. Актьорът ще влезе в ролята на Ламбърт, който е известен с острия си език.

Вещерите във втори сезон не се изчерпват с тези, защото Ту Ерстед Расмусен (Thue Ersted Rasmussen) ще бъде в ролята на Ескел - стар приятел и колега на Гералт. И въпреки че работата по втория сезон върви, ще го видим чак през 2021 г.

Източник: lifestyle.bg

Коментари в сайта

Последни новини