Асеновград събира пари за транспортиране на тялото на Ники от Испания

Изображение 1 от 2

    "Транспортирането на нашето момче от Испания ще надхвърли 4000 евро. Ако някой има желание и възможност, може отново да помогне финансово." Съобщението бе пуснато в социалната мрежа от близка на Николай Иванов от Горни Воден.

    Вчера сутринта Асеновград бе попарен от новината за кончината на Ники. Десетки пъти в града бяха организирани различни благотворителни събития в негова подкрепа, така че почти няма местен, който да не знае историята му. Момчето с несломим дух от години и с помощта на испански лекари водеше битка с рака. Ники почина в Университетската клиника в Навара, Памплона.

    Наличните средства в дарителската сметка в момента не могат да бъдат използвани за транспортирането на тялото. Междувременно още вчера абонатите на кампанията DMS NIKOLAY получиха съобщения, че тя се прекратява.

    По молба на семейството даренията ще се събират във фитнес зала T-GYM или в кметството в Горни Воден. За живеещите в чужбина – PayPal Vencislav_ivanov89@abv.bg. Повече информация може да бъде получена на телефон 0899 88 23 11.

    Asenovgrad.NET още един път изказва най-искрените си съболезнования на семейството и близките на Ники.


     

    Източник: Asenovgrad.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини