В страницата на Градската библиотека започна гласуване в конкурс за детска рисунка

Стартира гласуването в онлайн конкурса "Вълшебният свят на книгите", организиран от Градска библиотека "Паисий Хилендарски" в Асеновград. Всеки може да подкрепи децата, включили се в творческата надпревара, като даде своя глас чрез бутона Like. Гласуването става като харесате снимка в съответния албум с рисунки, публикуван на Facebook страницата на библиотеката. Произведенията са разделени в 3 възрастови категории.

Участие в конкурса взеха 8 деца от инициативата "Всичко ще се оправи". Всички те са от детска градина "Мир". 20 деца се включиха в конкурса, от първа възрастова категория. С рисунки участват малчугани от 11 детски градини от Асеновград, Пловдив, Хасково и от село Мулдава. От втора възрастова категория участие в конкурса взеха 10 деца. С рисунки участват ученици от 8 училища и една от школа по изобразително изкуство. Участниците са от Асеновград, Хасково и Козлодуй.

Поради усложнената епидемиологична обстановка, конкурсът за рисунка се провежда онлайн. Гласуването на страницата на асеновградската библиотека ще продължи до неделя, 10 май.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини