16 °C

Шестгодишното момче с шест плочки на корема

В социалните мрежи перфектните тела са на почит. Виждали сме стотици мъже и жени с изваяна мускулатура, но едно шестгодишно момче определено успя да ни скрие шапката.

Арат Хосейни е роден в Иран, но от години живее със семейството си в Ливърпул, където тренира в детската школа на популярния едноименен отбор в града.

Първоначално хлапето стана известно в Instagram с футболните си и гимнастически умения. Тях той дължи изцяло на баща си Мохамед, който го тренира, откакто е едва на годинка.

Днес Арат впечатлява и с перфектна физика, като мускулите на ръцете и корема му са много по-развити от тези на неговите връстници. И това със сигурност е резултат от неуморните ежедневни тренировки.

Шестгодишното момче има плочки, на които могат да завидят много професионални спортисти. А мечтата му е да изглежда като Кристиано Роналдо, затова и си е пуснал дълга коса.

Хосейни мечтае един ден да стане част от футболния клуб Барселона, но и да е олимпийски шампион. Всички малки стъпки към тези големи цели бащата на момчето публикува в профила му в Instagram, който има над четири милиона последователи, сред които е и Антъни Джошуа, пише Daily Mail.

Разбира се, не липсват и критики към Мохамед за това, че е прекалено амбициозен по отношение на сина си и го е лишил от детството. На тях той отговаря, че Арат винаги е бил активно дете и не прави нищо, което не му доставя удоволствие.

Дори по време на пандемията хлапето и баща му намират креативни и забавни начини да поддържат форма, като това включва тренировки на задна ножица, кондиционни упражнения и дори ходене по стените у дома.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

Последни новини