Ротация в ръководството на Ротаракт клуб Кърджали, Синан Недим поема огърлицата за година

Изображение 1 от 2


    Тържествената церемония по ротация на борда в Ротаракт клуб Кърджали се състоя на 04.07.2020г. в комплекс Маказа. С настъпването на новата ротарианска година която традиционно започва от 1-ви юли се осъществи предаването на огърлицата, което символизира встъпването в длъжност на новият президент и неговият екип. С пожелания за успешна година в работата на новият президент, паст-президента на клуба Таня Пехливанова предаде огърлицата на Синан Недим.
    На събитието присъстваха приятели от Ротаракт клуба, Ротари клуб Кърджали, Ротари клуб Момчилград и Интеракт клуб Кърджали.
    При направеният отчет ротарианците си припомниха за реализираните проекти през изминалата година. Дейността им беше свързана с посещенията в дома за възрастни хора и центровете за настаняване от семеен тип. Освен че зарадваха с подаръци големите и малките, са успели да прекарат време с тях и да разнообразят ежедневието им. Участие беше взето и в ежегодната инициатива на Интеракт клуба “Купи и дари“, а с Ротаракт клубове от Египет, Индия и Турция са осъществени няколко информационни проекта.
    Припомняме, че представеният от кърджалийските ротарактори проект „Посади дърво – дари живот“ беше избран за изпълнение от клубовете в цялата страна. С тази инициатива в парк Простор бяха посадени над 1000 дръвчета, а в изпълнението взеха участие и много от жителите на град Кърджали.
    Представени бяха новите идеи за проекти които обхващат повечето от зоните на фокус на Ротари Интернешънъл. Още в началото на месец септември се очаква да бъде реализиран проект в сферата на образованието.
    Айтен Сабри

    отговорник за Ротаракт и Интеракт

    в дистрикт 2482 България

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ка
      Катето
      0 -6
      17:27, 6 юли 2020
      На влизане в Хасково - табела Дистрикт на Ротари,... Виж коментара
    Последни новини