Кола с превишена скорост уби четирима на тротоара

Тежка катастрофа взе четири жертви в село Белгун, община Каварна, предаде БНР. Сред убитите има две деца - на 1 и на 12 години. Съобщава се, че трима души са ранени, сред тях има още едно дете, с опасност за живота.

Уточнява се, че автомобил, който се е движел с превишена скорост, се е качил на тротоара и буквално е помел движещите се по него хора.

"Майката на децата и още един жител на Белгун почиват на място. Две от децата също почиват на място. Третото дете в момента е във Варна, в болница, в реанимация в изключително тежко състояние. Водачът на автомобила също е в критично състояние." - заяви окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев.

Имало е предварителна информация за участие на автомобили в гонка, която не е била потвърдена при огледа на място.

На шофьора са взети кръвни проби за употреба на алкохол и наркотици. Той е правоспособен от 2013 година. Все още не е ясна скоростта, с която се е движел.

Източник: БНР

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ан
    Андрей
    0 -5
    07:59, 18 авг 2020
    Няколко паразити по-малко на гърба на българските... Виж коментара
    • ??
      ????
      4 -2
      10:14, 18 авг 2020
      Ти, който и да си, сериозно ли си написал подобен коментар? Възмутително е и ме е срам, че вместо да се поругае шофьора, се коментират жертвите. Жалко за такъв безчувствен народ, който си завира главата в пръстта и не вижда какво се случва наоколо. Всеки може да стане жертва на подобен тип "шофьори", затова казвай пази Боже и до там. Дано никога, никой не го застига такава съдба. Случаите са много, вече никой - никъде не е в безопасност.
Последни новини