Лудогорец се прости с мечтите за Шампионската лига

Лудогорец отпадна още на старта на участието си в квалификациите за групите в Шампионската лига.

Българският шампион беше отстранен от датския Мидтиланд във втория квалификационен кръг, след загуба с 0:1 в Разград.

Лудогорец обаче ще продължи похода си в Европа в турнира Лига Европа. Единственото попадение вкара в 78-ата минута Жуниор Брумадо след меле в наказателното поле на Ренан.

Разградчани обаче нямаха кой знае какви аргументи в мача и единствената им реална възможност беше неотсъдена дузпа заради игра с ръка на Паулиньо.

Българинът Божидар Краев започна като титуляр за Мидтиланд и остана на терена до 65-ата минута. Той сподели и мнението си за мача, като оценката му за Лудогорец не беше особено ласкава.

"Тотална доминация в тяхната половина, сила и мощ, заслужена победа за нашия отбор. Според мен днес Лудогорец получи риалити чек, добър мач за нашия отбор, висока преса, тотална доминация, пасове зад гърба, удари и атрактивен футбол.

Ние сме млад отбор, свежа енергия, усещам се много добре, паснах на отбора, плеймейкър, зад нападателя, оказах се точната част от пъзела.Трябва да бъдем максималисти и да гоним Шампионска лига, но и групи в Лига Европа няма да е разочарование", коментира след мача Краев.

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини