21 °C

Есенни празници на изкуствата в Асеновград

Есенните празници на изкуствата в Асеновград вече започнаха.

Програмата ще бъде много разнообразна и ще продължи до края на месец септември.

Ето и цялата програма: 

12.09.20 г.

10:00 ч. - Дворът на НЧ "Свети преп. Паисий Хилендарски - 1997 г." - "Някой докосна душата ми" - Литературен клуб "Орфей" при НЧ "Св. преп. П. Хилендарски - 1997 г." - представяне на сборника на читалището за 2020 г.

17.09.20 г.

от 17:00 ч. до полунощ - Галерия "Стайн" - Нощ в галерия "Стайн"

17:30 ч. - Градската библиотека "Паисий Хилендарски" - "Праисторически обекти в района на Асеновград" - презентация на Историческия музей по повод 10-тата годишнина от началото на редовните архелогически проучвания на скално светилище "Беланташ"

18.09.20 g.

09:00 ч. - 17:00 ч. - Мултифункционалната зала "Коста Форев" в Градската библиотека - "Приказките оживяват" - представяне на приказните герои и творчеството на асеновградския художник Коста Форев

17:30 ч. - пред Исторически музей - Асеновград - " 120 години от основаването на първата фабрика за изкуствени цветя "Манийка" - изложба на Историческия музей

19.09.20 г.

17:00 ч. - дворът на Старинно училище "Свети Георги" - "Старинно училище "Свети Георги" като музей на образователното дело в Асеновград в края на XVIII и началото на XIX век" - беседа с ученици

25.09.20 - 27.09.20 г.

В двора на НЧ "Свети преп. Паисий Хилендарски" и улица "Свети свети Кирил и Методий" и "Консулато" - Уличен ретро фестивал "20-те години на XX век в Станимака", организиран от Сдружение "Станимашка фотографчийница"

Ден първи : 25.09.20 г.

18: 00 ч. - откриване на фестивала с дефиле по улица "Свети свети Кирил и Методий" - гостува Фото " Бленда Ретро". Премиера на изложбата "Снимки пазят времето в образи". Премиера на арт инсталацията "Пост кард". Ревю Арт Деко, мода от 20-те години на XX век. Премиера на филма "Табак".

Ден втори : 26.09.20 г. 

18:00 ч. - Дефиле по улица "Свети свети Кирил и Методий". Фото "Бленда Ретро". Премиера на арт инсталация "Преди и сега". Премиера на изложбата "Старият Асеновград". Фотограф ли!" - Етюд - намигване на "Театралната работилница за мечти" по повод 170-тата годишнина от рождението на Иван Вазов. Премиера на филма "Изгубеният Асеновград " - първа част

Ден трети : 27.09.20 г.

19:00 ч. - "Прокшинитра" - авторски благотворителен спектакъл на "Театрална работилница за мечти" - комплимент към асеновградчани.

28.09.20 г.

10:00 ч. - дворът на НЧ "Свети преп. Паисий Хилендарски" - "В памет на маестро Димитър Вълчев" - поднасяне на цветя пред паметната плоча на Димитър Вълчев

17:30 ч. - Паметна вечер за маестро Димитър Вълчев, организирана от НЧ "Свети преп. Паисий Хилендарски"

29.09.20 г.

17:30 ч. - Градската библиотека - среща с писателката Мария Лалева

30.09.20 г. 

17:30 ч. - Галерия "Крис" - "Есенни настроения" - изложба живопис на асеновградски и пловдивски художници

01.10.20 г. - НЧ "Родолюбие" - Премиера на детския мюзикъл "Алчният стопанин и магарето" на ВФ "Калина Малина"

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 29.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Днес ще се наложи да проявявате съобразителност и достатъчно комбинативност, за да постигнете целите си. Вие сте чаровни и привлекателни, и в определени моменти можете да разчитате и на това. Може би трябва да промените част от стратегията си по отношение на дадена личност, за да привлечете интереса й.
29 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не си пилейте силите и енергията в неясни и мъгляви възможности. Насочете вниманието си към важните моменти от дейността си. Работата ви с документи изисква повишено внимание, но ще ви осигури добри резултати във финансовата сфера. Ще ви занимават проблемите на близките ви и с подкрепата си ще им бъдете полезни.
29 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не се притеснявайте за времето си днес, ще ви стигне за всичко, което планирате. За сметка на заетостта си ще повишите финансите, бъдете доволни и не проявявайте излишно капризите си. Прибързаните решения не са препоръчителни, с тях рискувате да сгрешите. Бъдете толерантни към онези, които понасят обратите в настроенията ви.
29 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако изпитате затруднения в работата си не се притеснявайте да потърсите подкрепа. Новини и предложения за нова работа ще зарадват други от вас. Достатъчно време сте посветили на конкретна задача, за да се отказвате от нея вече накрая й. Ще обновите връзката си с интимния ви партньор, преоткривайки в него нови качества.
29 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще срещнете добър прием днес сред колеги и клиенти. На предложенията ви ще се погледне благосклонно, предвид доказани качества и успехи. Самочувствието ви ще се подхранва и от споделените с партньора ви чувства. Връзката ви е силна и стимул за развитието ви. Ако търсите работа ще получите интересно предложение.
29 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ще ви донесе много поводи за радост в личен и делови план. Прибързаните решения днес едва ли ще са най-удачното средство за действие. Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви.
29 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Една приятна изненада от любимия ви човек. Споделете вечерта си с него и бъдете на място, което ще ви помогне да се отпуснете. Вашата духовна и емоционална същност има нужда от усамотяване.
29 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще ви се наложи да направите важен избор. Имате възможност да решите важен за вас въпрос, затова не отлагайте. Колкото по-бързо това стане факт, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си. Не прибързвайте с изводите относно дадено събитие.
29 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Работейки с желание и хъс за победа, ще имате отлични резултати. В тази връзка ще се постараете да приобщите към идеите си и други, като ги насърчите да се включат и покажат уменията си. Някои от вас ще поставят началото на нова дейност. Дайте си и почивка, имате нужда от нея.
29 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Недоразуменията на работното място все повече ви отегчават и след последните събития ще започнете да мислите за промяна. Неудовлетвореността ви ще е подсилена и от странични фактори, подканящи ви недвусмислено към действия. Преди да вземете окончателно решение се посъветвайте с най-близките си хора.
29 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
За да успеете при заплетена ситуация се въоръжете с търпение и вложете повече усилия. Ще се справите, но за в бъдеще бъдете толерантни към колегите и партньорите, а също и към по-младите. Ще се изнервите от разногласията в интимните отношения, но може би така узрявате и двамата. Или пък ще стигнете до извода, че противоречията са преодолими.
29 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Изключително толерантни сте с хората около вас. От това само можете да спечелите. Здравословното ви състояние е добро и не бива да се тревожите за дреболии. Помислете как можете да повишите тонуса си. Очаква ви интересна среща с човек, към когото отдавна се стремите. Имате късмет.
29 сеп 2020
Последни новини