5 °C

Есенни празници на изкуствата в Асеновград

Есенните празници на изкуствата в Асеновград вече започнаха.

Програмата ще бъде много разнообразна и ще продължи до края на месец септември.

Ето и цялата програма: 

12.09.20 г.

10:00 ч. - Дворът на НЧ "Свети преп. Паисий Хилендарски - 1997 г." - "Някой докосна душата ми" - Литературен клуб "Орфей" при НЧ "Св. преп. П. Хилендарски - 1997 г." - представяне на сборника на читалището за 2020 г.

17.09.20 г.

от 17:00 ч. до полунощ - Галерия "Стайн" - Нощ в галерия "Стайн"

17:30 ч. - Градската библиотека "Паисий Хилендарски" - "Праисторически обекти в района на Асеновград" - презентация на Историческия музей по повод 10-тата годишнина от началото на редовните архелогически проучвания на скално светилище "Беланташ"

18.09.20 g.

09:00 ч. - 17:00 ч. - Мултифункционалната зала "Коста Форев" в Градската библиотека - "Приказките оживяват" - представяне на приказните герои и творчеството на асеновградския художник Коста Форев

17:30 ч. - пред Исторически музей - Асеновград - " 120 години от основаването на първата фабрика за изкуствени цветя "Манийка" - изложба на Историческия музей

19.09.20 г.

17:00 ч. - дворът на Старинно училище "Свети Георги" - "Старинно училище "Свети Георги" като музей на образователното дело в Асеновград в края на XVIII и началото на XIX век" - беседа с ученици

25.09.20 - 27.09.20 г.

В двора на НЧ "Свети преп. Паисий Хилендарски" и улица "Свети свети Кирил и Методий" и "Консулато" - Уличен ретро фестивал "20-те години на XX век в Станимака", организиран от Сдружение "Станимашка фотографчийница"

Ден първи : 25.09.20 г.

18: 00 ч. - откриване на фестивала с дефиле по улица "Свети свети Кирил и Методий" - гостува Фото " Бленда Ретро". Премиера на изложбата "Снимки пазят времето в образи". Премиера на арт инсталацията "Пост кард". Ревю Арт Деко, мода от 20-те години на XX век. Премиера на филма "Табак".

Ден втори : 26.09.20 г. 

18:00 ч. - Дефиле по улица "Свети свети Кирил и Методий". Фото "Бленда Ретро". Премиера на арт инсталация "Преди и сега". Премиера на изложбата "Старият Асеновград". Фотограф ли!" - Етюд - намигване на "Театралната работилница за мечти" по повод 170-тата годишнина от рождението на Иван Вазов. Премиера на филма "Изгубеният Асеновград " - първа част

Ден трети : 27.09.20 г.

19:00 ч. - "Прокшинитра" - авторски благотворителен спектакъл на "Театрална работилница за мечти" - комплимент към асеновградчани.

28.09.20 г.

10:00 ч. - дворът на НЧ "Свети преп. Паисий Хилендарски" - "В памет на маестро Димитър Вълчев" - поднасяне на цветя пред паметната плоча на Димитър Вълчев

17:30 ч. - Паметна вечер за маестро Димитър Вълчев, организирана от НЧ "Свети преп. Паисий Хилендарски"

29.09.20 г.

17:30 ч. - Градската библиотека - среща с писателката Мария Лалева

30.09.20 г. 

17:30 ч. - Галерия "Крис" - "Есенни настроения" - изложба живопис на асеновградски и пловдивски художници

01.10.20 г. - НЧ "Родолюбие" - Премиера на детския мюзикъл "Алчният стопанин и магарето" на ВФ "Калина Малина"

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 24.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Усърдието в работата и във всичко, с което се занимавате днес ще има видими резултати. За да сте в синхрон с енергиите на деня, станете по-търпеливи, потиснете егото си и избягвайте ненужните спорове. Дайте път на творческите си виждания и следвайте сърцето си. Предстоят желани развития в интимната сфера.
24 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Днес вършите добре всичко, с което се захванете. Прозрач-ността на целите ви много ви помага при осъществяването им, по-ради което никой от заобикалящите ви няма съмнение какво точно искате. Организацията ви е на ниво, затова можете да се надявате на добри резултати. Постарайте се да отделите от времето си и за човека до вас, нека той не се чувства пренебрегнат.
24 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Съдбата ще ви предложи всичко онова, от което се нуждаете днес. В службата ще се вслушват в предложенията ви, зачитайки опита и умението ви да се сработвате с колегите. Имате планове, голяма част от които ще отсеете и ще пристъпите към реализацията им. Позабравени чувства също ще изплуват на повърхността.
24 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Очаква ви динамичен и успешен работен ден. С деловите си партньори ще стигате бързо до общи решения и резултатите няма да закъснеят. Ако стихията ви е търговията бъдете предпазливи. Имайте предвид, че начинанията свързани с чуждестранни партньори е възможно да претърпят промени. Момента е подходящ за стабилизиране в личен план.
24 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Не ангажирайте вниманието си с маловажни неща. Отговорността ви изисква да се концентрирате върху непосредствената си работа. Бизнесът ще ви носи очакваните резултати, изненади не се предвиждат. С партньор от миналото си е възможно да възобновите стара връзка, интересът ви към него набира преднина.
24 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
От доста време изчаквате подходящия момент за решаваща стъпка в професионалните ви дела и днес ще ви се отдаде възможност да я осъществите. Предпочитате да не рискувате и това може да стане причина за противоречия между вас и партньорите ви, но в крайна сметка вие ще се окажете прави. Предстои ви стабилизация във финансово отношение.
24 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Анализирате в дълбочина делата, с които се занимавате и сте в състояние да предвидите кое е следващото нещо, което следва. Хората около вас се осланят на този факт, но не допускайте вие да носите отговорност и вместо тях. На някои от вас предстои пътуване в чужбина, което е свързано с много предизвикателства за вас, но и доста дивиденти.
24 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Загърбвате стари неща, които ви носят само тревоги и тръгвате по съвършено нов път, където ви очакват немалко шансове, стига да съумеете да ги използвате както трябва. Имате завидното свойство бързо да се приспособявате и това занапред ще ви бъде само от полза. Вашата тайнственост привлича представител на другия пол, опитайте се да балансирате нещата.
24 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще избегнете изненадите и нежеланите ситуации, стига да сте внимателни и да се съобразявате с обективните условия. При работа с остри предмети и огнеопасни материали, вземете мерки. Роднините ви ще се радват, ако споделяте повече от времето си с тях. Обмена на мисли и енергия по между ви са важни, не ги пренебрегвайте.
24 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бъдете предпазливи при боравенето с пари. Има голяма вероятност да ги загубите или да ви измамят по някакъв начин. Успехът в работата ви е неизбежен, особено ако става дума за проект, по който отдавна работите. Жизненият ви потенциал е на много добро ниво, но поради различни обстоятелства сте склонни към грешки и значителни пропуски.
24 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Гледате обективно на заплетена ситуация на работното си място и се опитвате да намерите подходящ начин за решаването й. Това ви издига в очите на околните, особено на онези, които не осъзнават сериозността на положението. Сътрудничеството ви с колега ще бъде ползотворно само при условие че приемате мнението му за равносилно на вашето и сте готови на компромиси.
24 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Възможно е да изпаднете в колебания. Податливи сте на импулси, каращи ви да свършите на мига всичките си задачи, но в следващия момент възниква друго и това забавя темпото ви. Каквото и да усещате, нещата ще се случват. Решавайте проблемите в движение и мислете позитивно, без да таите гняв в душата си към никого.
24 яну 2021
Последни новини