Валери Симеонов: Каква оставка, какви пет лева (видео)

„Естествено, че за оставката ми не може да става и дума. В камбоджанската революция имаше червени кхмери, които разстрелваха всеки, който не е съгласен с тях политически. Тези, които виждате по площадите са български вариант на червените кхмери. Това е нещо като възроден 9-ти септември. Хвърлят яйца, защото нямат калашници. Ако имаха, щяха да трепят. Те са еманация на човешката омраза”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” Валери Симеонов.

Той коментира исканата оставка на председателя на Народното събрание - Цвета Караянчева, както и нашумялото изказване в Лом относно протестиращите и метрото.

„Тя е изключително сериозен политик и човек. Също и изключително обаятелна жена. Съчетание на тези качества се среща рядко в политиката, особено при стойностните политици. Това е партийно събрание. Метрото не е на Борисов. То е мое, ваше и на всички граждани, то е построено с нашите пари. С тези думи искам да изразя подкрепата си към нея”, каза Симеонов.

"И в момента съм убеден, че е имало връзки на високо ниво между ГЕРБ и ДПС, но те са скъсани вече", каза още той и обясни, че те са били прекратени още от началото на протестите. Според лидера на НФСБ президентът Радев е "вечно сърдитото дете, което тропа с крака".

Той коментира и исканията за експертен кабинет: "Мисля, че това е несъстоятелна идея – за 6 месеца откъде ще намериш експерти, които да са навлезли толкова добре, че да продължим без сътресения”, обясни Симеонов.

Той заяви и че за следващите избори машинно гласуване няма да може да има - заради пандемията, която е забавила всякакви срокове и поръчки за машини. Той съзря и много по-сериозни манипулации при това гласуване, защото имало повече възможности - например кой пише софтуера.

Лидерът на НФСБ обяви, че е писал сигнал до здравния министър, защото депутатите от БСП не носят маски в парламента. "Ако те не се грижат за тяхното здраве, защо не се грижат за нашето - откъде-накъде ще дойде някакъв наглец мен да ме заразява", завърши лидерът на НФСБ.

Източник: nova

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ск
    СКАТ
    11 -4
    10:47, 30 сеп 2020
    Цигaнето от снимката открадна по 1 000 лева от всеки един метър от телената ограда, която уж пази границата.
  • 2
    19
    1952
    8 -4
    10:47, 30 сеп 2020
    Спри повече да се показваш по телевизията и отивай на митинга да ти ощавят мръсната муцуна!Ти българин ли си,та си против тези които протестират!
  • 3
    11
    11
    8 -4
    11:28, 30 сеп 2020
    Мръсна гадина .
  • 4
    2+
    2+2=5
    9 -3
    13:09, 30 сеп 2020
    Николай Колев-Босия
    Не пропускайте много важния факт, че горното беше щатен комсомолски секретар на завод „Дебелт“!
    След този ФАКТ…ЛИЦЕТО…ЖИЗНЕНИЯТ и ПОЛИТЕСКИ ЖИВОТ на Симеонов НЯМАТ нужда от АНАЛИЗ и КРИТИКИ…ПЛАЗМОДИЙ.
    Ако България беше нормална държава и хората на високи позиции в държавното управление трябваше да покриват минимални критерии за квалификация и пригодност, никой от сегашната управляваща върхушка нямаше да е нещо повече от портиер-охранител, месар или – за жените – чистачка.
  • 5
    Ка
    Калоян
    3 -3
    08:38, 1 окт 2020
    Това не е най доброто от това племе.Това е леша.Ти също,щом те е срам,че си българин.Идва времето на разплата.Никой няма да избяга.Народа не прощава.Докато пушка не пукне власт не се дава.Явно така ще станат нещата у нас.И парите няма да спасят богатите .
Последни новини