Д-р Даниела Дариткова: Логично е в Рудозем да получим по-сериозна подкрепа

    Вярвам, че в Рудозем ще получим по-сериозна подкрепа, отколкото до сега. Това е логично, защото направихме толкова много за общината. Само от правителството като субсидии общината е получила над 11 млн. лева, заяви д-р Даниела Дариткова – водач в листата на ГЕРБ-СДС пред местни жители.
    С подкрепа от държавата са реконструирани улици и пътища, облагородени са площадите на Елховец и Чепинци. С 1 130 000 лева е изграден централният градски площад в Рудозем. 302 000 лв. са отпуснати за изграждане на ново водовземно съоръжение и сондаж за минерална вода.
    „Огромният шанс за региона и в частност за общината е изграждащият се близо до Рудозем граничен контролно-пропускателен пункт към Ксанти. Всичко това е в резултат от усилията на ГЕРБ, въпреки опитите на знайни и незнайни политици да си приписват заслугите. А ГЕРБ така управлява държавата, че да има възможност да помага на всички общини“, подчерта д-р Дариткова.
    Тя посочи, че инвестициите в образование, инфраструктура, здравеопазване и социални услуги ще продължат да растат, защото държавата е стабилна финансово.  
    Водачът представи листата на ГЕРБ-СДС, като в срещата участваха Недялко Славов, д-р Красимир Събев, Екатерина Гаджева, Мария Семерджиева, Денислав Костов и Иван Кънев.
    По думите на Недялко Славов – втори в нея, Рудозем е бил основният фокус в усилията на предходния мандат за региона. „Не само защото дадохме тласък в реализацията на проекта за граничен пункт Рудозем, но тук бяха концентрирани много държавни инвестиции и аз се надявам това да бъде отчетено от избирателите. Граничният пункт е нашата особена гордост, тъй като вложихме много усилия в този проект, а отварянето му ще даде сериозни възможности за развитие на Рудозем“, каза той.
    „Самият проект за ГКПП Рудозем-Ксанти предвижда реализацията на други важни пътни отсечки. На финала е Средногорци-Рудозем. Тази година започва строителството на обходния път на Рудозем. Успяхме с бюджет от Агенция "Пътна инфраструктура" да реализираме главната улица на Рудозем. Направихме първия язовир за питейни води в България от годините на прехода. Амбицията ни е с водопроводи да захраним населените места с чиста питейна вода. Имаме много сериозни инфраструктурни проекти за следващия управленски мандат“, заяви Недялко Славов.
    Той очаква, че работата, която е свършена в Рудозем, ще даде добри изборни резултати за ГЕРБ-СДС на 4-ти април.
    „Надявам се да счупим най-после страха в Рудозем и да се поздравим с приличен резултат, който съответства на усилията“, подчерта той.
    „Всичко, което ще се случи като промяна в Рудозем, е предизвикателство. То дава много възможности, но и много рискове. И ако те не се управляват правилно и не се извлече максимумът от отварянето на граничния пункт, нещата може да отидат в друга крайност. Подкрепете този можещ екип с №28 в бюлетината!“,  призова Славов.
    Кандидатите за народни представители се срещнаха също с жители на Елховец и Чепинци. Там към тях се присъедини Мехмед Дикме – председател на гражданско сдружение „ДЕН“, с което ГЕРБ подписа споразумение за подкрепа на предстоящите парламентарни избори.  

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      3/
      3/4
      6 -1
      16:18, 2 апр 2021
      Оная е ПКП,а тази ПСП!Господи,тези хора ли ни управляват!
    • 2
      Къ
      кънев ти си позор за сдс
      4 0
      17:13, 3 апр 2021
      Кънев ти си позор за СДС и си по проста и лакома П даже и от Мария С.

    Още новини

    Последни новини