Дрехата, която да носите задължително тази пролет

    На практика пролетта вече дойде, но заради студа навън, ние все още ползваме зимните дрехи, обувки и аксесоари. Но скоро и това ще мине, за да можем с удоволствие да сложим по-тънки материи. Но какво да изберем за разходка в парка или офиса? След месеци наред, в които се обличахме само спортно, искаме нещо по-различно, но и сме отвикнали да носим официални рокли и костюми. Нуждаем се от нещо, което да се съчетава еднакво добре както с по-широките панталони, които ще са хит този сезон, така и с пола или обикновена памучна блузка.

    Според Зерина Ейкърс, която е един от стилистите на Бионсе, единственият артикул, който всички жени трябва да имат в гардероба си за пролетта, не са тоалетите с леопардови щампи или бляскави елементи, които певицата носи за по-специални случаи, а един популярен модел сако.

    „Това определено е блейзърът“, казва тя пред PureWow.

    Дизайнерът отговаря за костюмите на Бионсе, работи и със звезди като актрисата Яра Шахиди, комикът Нийси Наш и други.

    „Масивният блейзър е моето решение. Той е най-силният в моите костюми – цветни или едноцветни“, разказва Ейкърс.

    Зерина е категорична, че блейзърът, който е малко по-дълъг вид сако, е най-доброто яке за пролет 2021. Независимо дали под него има блузка, тениска или риза, всяка жена трябва да го притежава за своята универсална визия.

    Любимият модел на стилиста е така нареченият „миксиран“ блейзър. Или казано по-просто – горната част е в по-тъмен цвят, като долната е с друг, който е продължение на панталона или полата, които вървят с комплекта.

    Ейкърс дава пример с черно-кафяво сако, което е с едно или две копчета. Вторият цвят е от изкуствена кожа. „Може да се носи с всяка рокля, тениска или дънки“, казва още тя.

    Дизайнерът, работещ с Бионсе съветва дамите да експериментират с цветовете този сезон, както и да си купят някои актуални аксесоари, които да носят с блейзър.

    „Никога не се страхувайте да изпробвате нови аксесоари, страхотните обеци наистина могат да преобразят външния ви вид“, отбелязва тя.

    Източник: Tialoto

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини