Когато Роналдо ти докарва милиарди загуба

Макар и с година закъснение, Евро 2020 все пак започна. А дългото чакане само успя да увеличи вълнението сред футболните запалянковци.

Освен едно от най-големите събития в света на спорта, европейското първенство е и истинска машина за пари. И не говорим само за приходите от билети, които този път ще са по-малки заради намаления капацитет на стадионите.

Евро 2020 има десетки спонсори, които плащат огромни суми, само и само логото или техен продукт да се видят от милионите зрители на поредния мач. Но сметките понякога им излизат криви и продуктовото позициониране се обръща срещу тях.

Тази седмица всички разбрахме, че Кристиано Роналдо не е фен на кока колата и не се притеснява да го покаже на всички. По време на пресконференция преди мача Португалия-Унгария, звездата на Ювентус най-демонстративно премести бутилките с безалкохолната напитка, които бяха тенденциозно поставени пред неговото място.

След това Роналдо вдигна в ръка бутилка с вода и даде да се разбере на всички, че той консумира само това и съветва и другите да го правят. А реакциите след постъпката му не закъсняха - както в социалните мрежи, така и на фондовата борса.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Иб
    Ибаси
    8 -1
    14:44, 17 юни 2021
    Когато в едно общество литър повърня се продава в магазина по- скъпо от литър млеко. Всичко завършва зле.
Последни новини