Да станеш милионер, без да кажеш нито дума

Социалните мрежи доста успешно се превърнаха не само в място, където можем да си губим времето, но и в място, където да изкарваме много пари. Е, да, не можем всички да станем инфлуенсъри и да ни заливат с подаръци, а и не е това идеята.

За да се откроиш от всички милиони потребители на социалните мрежи, трябва да правиш нещо, за което другите не са се сетили. И така ще постигнеш това, което те не са успели. Дори и без думи. Дори и да си в безизходица и никак да не ти е до шеги.

Със сигурност сме попадали на онези видеа с безумни съвети или пък на други, в които човек е готов на направи най-голямата глупост, само и само да събере гледания и харесвания.

И седим и се чудим на кого му идват на ум подобни неща. Но ако ние по-скоро ще подминем безмълвно и ще продължим да скролваме, то едно момче стана вторият най-популярен човек в TikTok след Чарли Д'Амелио, осмивайки другите.

Каби Лейм е 21-годишен сенегалец, който живее в Италия. По време на първата вълна от COVID-19 губи работата си във фабрика и, както повечето от нас, се чуди как да уплътнява времето, което прекарва вкъщи.

Тогава му хрумва идеята да записва кратки видеа за най-нашумялата социална мрежа, в които да показва наистина лесни решения на проблемите, които останалите инфлуенсъри уж се опитват да решат със своите хакове.

Характерното за Каби е, че той не произнася нито дума във видеата си, но с мимики и жестове казва повече от достатъчно. А лицето му вече е толкова разпознаваемо, че виждаме и все повече мемета с него. И няма как да е другояче - все пак има над 104 милиона последователи в TikTok, а видеата му имат над милиард и половина гледания.

И всичко това Каби постига за около година и половина. А с увеличаването на броя на последователите му в социалната мрежа логично идват и приходите.

Според Influencer Marketing Hub, Лейм вече има около два милиона долара, а за една публикация, в която рекламира продукт или услуга, може да получава между 50 и 84 хиляди долара, предава LAD Bible.

Освен в TikTok, Каби качва забавните си видеа и в Instagram, където има 36 милиона последователи и също може успешно да монетизира публикациите си. А отскоро има и YоuTube канал, в който все още няма съдържание, но сме сигурни, че и той ще му донесе успех... и приходи.

@khaby.lame

🤷🏿‍♂️👆🏾#learnfromkhaby #learnwithtiktok #imparacontiktok

♬ suono originale - Khabane lame
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини