Преговорите за кабинет започват утре

Тази седмица започват преговорите за съставяне на редовен кабинет с мандата на "Продължаваме промяната". Те ще се водят на ниво експерти.

Началото е утре, 23 ноември.

Експерти на политическата сила с най-висок резултат на парламентарните избори "Продължаваме промяната" (ПП) ще разговарят с експерти на другите три партии, които ПП покани на преговори - БСП, "Има такъв народ" и "Демократична България". Всяка формация ще излъчи по трима експерти в общо 18-те работни групи по отделни политики.

От ПП коментираха по-рано, че очакват да бъде съставен ясен план за управление. Според Корнелия Нинова, БСП, целта е пълен четиригодишен мандат на бъдещия кабинет.

Всички участващи в преговорите страни твърдят, че засега имена на министри не са обсъждани.

Източник: offnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    3,
    3,14
    2 -1
    10:06, 22 ное 2021
    Момчета,първата работа е да обезвредите Борисов!
  • 2
    Bl
    BLACK MAMBA
    0 0
    10:20, 22 ное 2021
    А кога започва изплащането на коледните добавки към пенсиите? Пак баба биволица ли ще ги плаща или некой друг е наказан тоя път? :)
  • 3
    Гр
    ГРАЖДАНИН
    0 0
    13:09, 22 ное 2021
    Изборите минаха .радев победи категорично статуквото-мафията,престъпниците,далавераджиите,рушветчиите и т.н. Какво остава да започнат усилена и реална работа по реализиране на възмездието- крадците с конфискация на заграбеното и зотвор-но за целта-смяна незабавна на главния прокурор и цацаров, нови съдии от всички равнища и най вече на корумпираните.старша корупция. Да се изритат от обществените медии на платените журналисти политолози социолози т.н.като бабичката коларова, огнян минчев, стойчев, които по най долния и елементарен начин се опитват да извъртат нещата и да защитават статуквото с техните лицери от камората защото келепира им полека лека свършва. Аман от такива лицемери и манипулатори. Баста против мафията със всички законни средства.затвор и конфискация.това иска народа.проумейте го .иначе и с вас-новите е свършено акот ни излъжете,както предишните.
Последни новини