25 новозаразени, 186 са в болница, до днес са излекувани 11 169, починали 1 275

25 положителни случая на коронавирусна инфекция са регистрирани в област Хасково за изминалото денонощие. Лицата са от общините Свиленград, Димитровград, Ивайловград, Любимец, Хасково, Харманли, Тополовград, Маджарово, Минерални бани.

От новите случаи са :
- Ученичка от 4 А клас на ОУ “Н.Вапцаров“, гр.Хасково.Под карантина са 7 ученици.
-Ученик от 8 В клас на ПГДС „Цар Иван Асен II", гр.Хасково.Под карантина са 25 ученици.
- Ученик от 7 А клас на ОУ “Кл.Охридски“, гр.Хасково.Под карантина са 22 ученици от 7 А клас.
-Дете от ДГ №11 “Елхица“ гр. Хасково.Под карантина са 11 деца от IV група, 2 учителки и 1 пом. възпитател.

186 души са хоспитализирани към момента, които се намират за лечение в лечебни заведения. Диагностицираните случаи с коронавирусна инфекция в областта от началото на пандемията до момента са 19770. Излекувани са 11169.
Починали са 1275 души.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Дд
    дд
    0 0
    12:34, 17 яну 2022
    Дайте да ги разстрелваме тия “болни“. Цирка продължава. ЕС върви към разпадане след продължаващата гражданска война,а вие още един протест не сте направили.Какво произвеждате? Какво строите? Какво отглеждате в градините си? От къде идват доходите в България? Какво работи?
    Вие имате реални проблеми,а се занимавате с наложената паника на елитите.Прочетете какво са предивидили за вас в ЕС.Сега май ви спират тока и водата.Храната са ви я спряли отдавна или поне чистата.Спряли са ви и правенето на деца,а вие не реагирате. Да ви е жив и здрав дрийм тийма и неграмотника от Харвард.Набодете си децата поне десет пъти,че да не страдат дебилчетата.Простите и страхливите плащат скъпо.
Последни новини