Филмът "Приятели" - най-накрая всичко е уредено

Шестимата актьори, които се прочуха с героите си от хитовия сериал "Приятели", най-накрая се съгласиха да заснемат и филмова версия на поредицата.

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Матю Пери, Мат Лебланк, Лиса Кудроу и Дейвид Шуимър ще се превъплътят в своите персонажи още веднъж, но този път на големия екран.

Продуцентите на сериала били вдъхновени от големия успех на филмовата адаптация на "Сексът и градът", за който в момента се снима второ продължение.

Шефовете на филмовото студио Warner Bross са готови да платят истинско състояние на звездите, които донесоха на последния, десети сезон на сериала, рекордни приходи.

Сценарият трябва да бъде написан от авторите на поредицата Дейвид Крейн и Марта Кауфман, а филмът се очаква по кината през лятото на 2011 г.

Заснемането на филмова версия е добре дошло за актьорите, които следраздялата си не успяха да постигнат особен успех в други продукции. Единствено изключение прави Дженифър Анистън, чиято кариера е във възход и която е една от най-добре платените актриси в Холивуд.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини