Ето кога излиза Samsung Galaxy S23

Всяка година телефоните от серията Samsung Galaxy S са сред най-очакваните и популярни модели, а до представянето на следващото поколение остава по-малко от месец. 

Следващото Galaxy Unpacked събитие се очертава да се състои на първи февруари, а потвърждението за него идва от рекламни банери, появили се в уебсайта на Samsung в някои държави по света. 

Събитието е с надслов "Задават се епични моменти в Samsung", а рекламните материали издават някои малки детайли около предстоящите телефони. 

На първо място те потвърждават визията на задната камера на S23, която вече видяхме в няколко серии изтекли и дигитално генерирани изображения. 

В снимките също така присъства люляков цвят, който очевидно е препратка към лилавия цвят, който ще е един от вариантите за Galaxy S23. 

Припомняме, че Galaxy S23 се очертава да бъде първият Samsung модел с 200-мегапикселова камера, към която ще има още три сензора.

Това означава, че тройната камера, която виждаме на снимките, най-вероятно е на Galaxy S23 и S23+, като при нея най-вероятно ще имаме 50-мегапикселов основен сензор, придружен от два сензора с по 12 и 10 мегапиксела. 

Очаква се също така цялата серия да разчита на новия чипсет Snapdragon 8 Gen 2, който пък по-късно през годината ще може да се свързва със сателити. 

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини