Игра на варианти: За ПП-ДБ има два, според Десислава Атанасова

За „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ) обаче има само два варианта, коментира пред журналисти председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова след среща с "Възраждане". Тя отговори „с огледална оферта“ на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков, който по-рано днес каза, че с първия мандат за съставяне на правителство пред ГЕРБ в момента има три избора и те са много ясни.

Атанасова посочи, че първият вариант за ПП-ДБ е да подкрепят програмата на ГЕРБ-СДС „България след кризата – план за възстановяване“ с първия възможен мандат, защото те нямат опция да си избират каквото и да е. „Възраждане“ им отказаха, "Има такъв народ" им отказаха, ДПС им отказаха, БСП като че ли все още не са казали категорично дали биха подкрепили мандат на ПП, изброи тя.

ДПС вчера заявиха, че повече няма да водят разговори с тях, защото са ги пренебрегнали, ако цитирам точно, допълни Атанасова. От нас не искат участие на споделена отговорност, искат само да ги контролираме законодателно, коментира още председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС. И вторият им вариант е избори, допълни тя. Е, кой има повече възможности, коментира в заключение Атанасова.

Източник: БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини