Мадона призна, че е била в изкуствена кома

През лятото на 2023 г. Мадона беше хоспитализирана по спешност в клиника в Ню Йорк с остра бактериална инфекция. Състоянието на звездата беше толкова критично, че някои концертите от световното ѝ турне бяха преместени на други дати. Сега тя сподели, че е прекарала 48 часа в изкуствена кома.

По време на концерт в Ню Йорк 65-годишната певица сподели, че е загубила съзнание в банята и се е събудила в болницата, където е била заобиколена от близките си. Тя отбеляза, че се е наложило едва ли не да умре, за да събере всичките си деца в една стая.

Тя благодари на своя учител по Кабала, който е бил до нея през цялото време в болницата и който ѝ помага да се справи. „Единственият глас, който чувах, беше неговият. Чух го да ми казва: „Стисни ми ръката“.

Мадона благодари и на приятелката си Шаван, която има най-големи заслуги за това феновете все още да я гледат на сцената.

„Има няколко много важни хора тук тази вечер, които бяха с мен в болницата. Тук е и една много важна жена, която ме закара в болницата. Аз дори не помня. Припаднах на пода в банята си и се събудих в интензивното... Тя спаси живота ми“, разказа певицата.

Децата на Мадона я молят да се откаже от пластичните операции, с които според тях тя е прекалила. Лурдес Леон и Роко Ричи казват, че майка им се държи така, сякаш е в началото на двайсетте. Те имат опасения за живота на Мадона и стоят плътно до нея, след като изпълнителката попадна в интензивно отделение след заразяване с инфекция.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини