Графа се изкачи на трето място в MTV

Най-излъчваният български изпълнител в MTV - Графа, отново влезе в челната тройка на World Chart Express с последния си сингъл "Оставяш следи", съобщиха от Chello Central Europe, официалното представителство на MTV за България.

Престижното трето място е истинско доказателство, че песента притежава всички необходими качества за световен хит – класно изпълнение, модерен бийт и хитова мелодия. Музиката, текста и аранжимента са на Графа, а режисьор на клипа е Васил Стефанов. Във видеото агресивна дама прелъстява певеца с предизвикателни женски трикове.

Историята обаче не е разказана директно, заложено е на силуети и красота.

Графа ще почерпи за влизането в ефира на MTV целия екип, който го придружава на националното му клубно турне "Love Concert".

Певецът вече пя в Пловдив, София и Варна, предстоят концерти в Плевен и Троян. Песните, които изпълнява Графа по време на турнето "Love Concert", са с нови аранжименти. Част от тях са ремиксирани и обновени в духа на 2010 година, а други звучат по-интимно, в синхрон с месеца на влюбените. Музикалното шоу е комбинация от електронен и акустичен звук. Графа споделя, че е замислял този проект от много време и се радва, че е дошъл момента "Love Concert" да бъде представен на феновете му.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини