„Достоен Асеновец“ на ПГДС е Даниел Маджаров

    Вдъхновени, млади, докоснали се вече до предизвикателствата в професионалното поприще, момичетата и момчетата от 12 -ите класове на Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар иван Асен II“ в Хасково днес за последно влязоха в класните стаи.

    Под арка от балони ръководството, учителите и по-малките възпитаници на елитната гимназия ги изпратиха на празнична церемония Випуск 2024, който е 52-рият, завършващ професионалното училище. 125 абитуриенти завършват от 12 А клас в специалност „Системно програмиране“, с класен ръководите Виолета Иванова, от 12 Б клас-“Строителство и архитектура“, с класен Стайко Стоев, “Мебелно производство“ - 12 В, с класен Георги Тодоров, 12 Г в специалност “Горско и ловно стопанство и парково озеленяване“, воден от Милена Михова и 12 Д в специалност „Недвижими имоти“, с класен ръководите Милена Давидова.

    С гордост директорът на гимназията изброи постиженията на завършващите ученици от национални състезания, където те са на призови и първи места. В обръщението си към завършващите Маргарита Топалова им пожела да бъдат добри хора, с топли сърца и трудолюбиви и им завеща да не забравят, получените уроци в училище за достойно посрещане на предизвикателствата на живота.

    Традицията и тази година беше спазена и бяха наградени учениците с най-високи постижения в учебната и извън класна дейност.

    Носителят на Випуск 2024 на престижната награда „Достоен Асеновец“ е Даниел Маджаров от 12 В клас. Той участва в редица национални състезания, има индивидуални и отборни награди за първи места в професията на мебелно производството, участник е и в много от извънкласните форми.

    С много награди за постигнати отлични резултати бяха отличени и още изявените 12-класници. Най-заслужилите получиха стипендии.

    Церемонията по изпращането на абитуриентите днес завърши с предаване на знамето на училището на следващите знаменосци от по-долен клас.

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Че
      Честито
      14 0
      12:50, 14 май 2024
      Браво на този ученик! Успех!
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини