48-годишна катастрофира с "Фолксваген" до село Габрово

48-годишна катастрофирала с лек автомобил „Фолксваген“ около 10,10 часа вчера в участъка между селата Габрово и Черноочене, до разклона за село Даскалово. Водачката загубила контрол над управлението, автомобилът напуснал пътното платно, ударил се в крайпътни дървета и се преобърнал. Екип на Центъра за спешна помощ откарал жената до Спешното приемно отделение в Кърджали. След преглед пострадалата била настанена под наблюдение в болницата. Направеният тест за алкохол е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Неправоспособен водач е установен от полицейски служители на РУ-Момчилград. В хода на специализирана операция за проверка в града бил спрян „Фолксваген“, управляван от 48-годишен. Констатирано било, че водачът е лишен от правоуправление с влязло в сила наказателно постановление и шофира без валиден документ за правоспособност. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

 Сигнал за пожар в кухнята на заведение в Кърджали е подаден около 18 часа вчера. Екип на РСПБЗН-Кърджали е бил изпратен на място за потушаване на огъня, възникнал от късо съединение в електрически уред. Изгоряла бяла и черна техника, опушени били около 10 кв. м стени.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини