Червило показва кога жените искат секс

Ако сте жена и се притеснявате да кажете на партньора си, че сте в настроение за секс, можете да оставите червилото си да "говори" вместо вас, пише в. "Сън", цитиран от БТА. 

На пазара в САЩ вече се продава червило, което променя цвета си от светъл на пурпурен, когато дамата закопнее за интимни ласки. Към него има таблица, с помощта на която мъжете могат да разчитат цветовите послания. Принципът на действие на червилото е да реагира с химията на женското тяло. 

"Цветовете се променят в зависимост от емоционалното състояние на жената", казва говорител на калифорнийската компания "Too Faced", произвела продукта. Сред по-известните почитателите на червилото е певицата Кейти Пери.

"Този продукт е много подходящ за романтични срещи, които се очаква да завършат със страстна нощ. Всекидневната употреба обаче може да постави жените в неудобно положение, тъй като едва ли някоя дама би искала непознатият мъж на автобусната спирка да разбере, че е настроена за секс", обяснява психологът Лорейн Адамс. Цената на червилото е 18 долара.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини