Очаква ни уникален парад на планетите

Според жреците на маите човечеството е преживяло четири епохи и всеки един цикъл е завършвал с почти пълно унищожение на хората. Краят на новия цикъл трябва да завърши на 21 декември 2012 година. Именно в този ден ние ще станем свидетели на удивително голям парад на планетите, когато Сатурн, Юпитер, Марс и Земята ще застанат в една линия.

За разлика от предишните паради на планетите, очакваният на 21 декември ще бъде уникален! В една линия ще застанат планети и на други слънчеви системи, което не се е случвало от 25 хиляди години насам. Смята се, че по този начин планетите ще осъществят връзка с енергийния център на вселената.

Последствията от парада?

За момента съществуват няколко версии. Някои говорят за обновяване на вселената, преход в друга нейна фаза. Други смятат, че ни очакват най-мощните природни катаклизми от рода на резки промени в климата, разтапяне на ледниците. Трети са убедени, че парадът на планетите няма да ни се отрази въобще. Така или иначе никой досега не е дал ясно и логично обяснение защо според календара на маите светът трябва да свърши на 21 декември 2012 година.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини