Как да се подготвим за 14 февруари

Св. Валентин е колкото изтъркан, толкова и приятен празник. Няма нищо по-хубаво от това да има ден на любовта. Да, тя трябва да се изпитва и показва всеки ден, когато човек е повлиян от нея, но е добре да си има и един ден в годината, посветен специално за нея. По същата логика имаме рождени дни, годишнини от сватба, погребение и др, празник на Вси Светии, на жената, на детето, на бащата, на прегръдката и прочее.

С две думи - празниците са хубаво нещо!

А, който чак толкова пък се дразни от честването на св. Валентин, може просто да празнува Трифон Зарезан! Ето, народната традиция е дала избор на всеки.

Ако обаче сте от влюбените, на които им се празнуват и двата празника и искат да зарадват половинката, поздравления! Вие вече сигурно се вълнувате и само едно нещо ви гризе от вътре – как да зарадвате любимото същество?

Жените не сме особено честни като очакваме на св. Валентин мъжът да е организирал всичко. Нали все пак е празник на влюбените, а не само на жените?

Нека дамите се постараят с нещо. Разбира се, всички мисли клонят към секс. Това е, което мъжете очакват да получават винаги и по дефолт, а на св. Валентин най-вече! Няма да сбъркате, ако инвестирате малко средства в умопомрачително секси бельо, цял комплект обаче – чорапи, жартиери, изрязан сутиен и бикини (а може и без бикини, ще е особено възбуждащо в комбина с чорапите и жартиера.)

Ако имате дълго и топло палто, използвайте го веднага! Може и да ви се струва изтъркано да му се появите на вратата с палто, а отдолу да сте по бельо или гола, но, повярвайте, това ще му въздейства страшно много!

Ще е хубаво все пак да има нещичко и за него. Ако сте по-иновативна може да му вземете едни хубави боксерки (слипове, или каквото там носи) и да ги обуете вие (нищо, че няма да ви стават, просто за идеята). После се скатайте под чаршафите в леглото (за целта трябва да го издебнете, докато го няма още в стаята) и изчакайте. Когато ви види, определено ще бъде изненадан, а най-хубавото е, че щом си вземе подаръка, вие ще останете чисто гола и прекрасна пред него. Може и само с една огромна панделка да се вържете, пак ще бъде във възторг.

Тук е моментът още веднъж да се акцентира върху самочувствието! Щом той е с вас, значи ви харесва и сте му сексапилна, такава, каквато сте. Нека си остане само във вашата глава идеята, че имате нужда от диета и стягане на бедрата и дупето.

За миналия св. Валентин ви подсказахме да се налепите цялата с червени хартиени сърца, във всяко от които да пише по нещо хубаво, като какво харесвате в него, какво ви е впечатлило, какво обичате и други подобни. Ако не сте направили това миналата година, сега е моментът.

От друга страна вечеря с вино и вкусна храна, а после секс на свещи и сред розови листенца си е чиста класика, на много хора може да звучи изтъркано, но колко от вас реално са били зарадвани с нещо такова?

Може пък да проявите въображение и креативност! Не са нужни винаги пари, за да изненадате любимото същество. Просто недейте и да се ограничавате до сърце на клечка, плюшено мече и червена роза! Това вече е клише.

Сложете подарък под леглото или скрит някъде, нацелувайте цялото му огледало с червено червило, направете му секс изненада (изпълнете му една еротична фантазия, без обаче да загърбвате собствените си принципи и праг на поносимост.)

Не е нужно да се напъвате за тузарски подаръци (който обаче има възможност и желание, може да се отпусне малко ;)). Необходимо е просто да зарадвате човека, който дели с вас едно легло и едни чувства. Направете този св. Валентин забавен, любовен и незабравим!

И още нещо, много важно - по никакъв, ама никакъв повод не оставяйте гаджето си само на празника! Може да ви е скапано, да сте в сесия, да не ви се излиза, да ви тече носа и да кашляте, кучето ви да е болно или каквото и да е било друго, просто не важи! По св. Валнетин всеки, който е без половинка направо озверява и ако искате да си опазите възлюбеното същетсво далеч от чужд допир и ласки, прекарайте парзника с него. Нека забравите за останалите неща и ви буде хубаво и любовно :)

Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини