"Секс, наркотици и рокендрол" с Асен Блатечки в Асеновград

Излъчване, чар, интелект и горещ темперамент - всичко това събрано в личността на Асен Блатечки излиза наяве! От горещите летни купони останаха предимно спомени. Но ако все още сте на тази вълна, ако ви се гледа едно яко и щуро шоу под звуците на жив рок, "Секс, наркотици и рокендрол" е правилнят избор. Култова пиеса, която не само ще ви забавлява, но и ще ви провокира да погледнете по-философски на живота.
Мускулестото "лошо момче" на българската сцена пропява с дрезгав глас на финала на легендарния спектакъл. Мъжагата с потник ала Марлон Брандо и татуировка на дясната ръка припява с бандата, която е с него през цялото време на сцената. За 90 минути чаровникът Блатечки се превъплъщава в образите на бедняк, чистач, роквокал, среднощен "каубой", рецидивист и баровец. И се справя повече от блестящо!

Асеновградчани ще могат да се убедят в това съвсем скоро. Спектакълът ще гостува в града на 22 ноември. За най-големите фенове Асен Блатечки ще отдели време зад кулисите в читалището от 19 часа.

Акторът е невероятен в изпълнението си на няколко различни образа в "Секс, наркотици и рокендрол"
Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини