5-годишният Мишо има нужда от нашата помощ

Близо 1 700 лева са събраните от дарения средства за поредния курс от лечението на малкия Михаил Кашидов от Асеноград. За да продължи то, са необходими още 4 000 лева, съобщи за asenovgrad.net майката Светла Кашидова. Родителите разполагат с лекарства до началото на декември, което налага и по-бързото набавяне на цялата сума.

Само преди около седмица анонимен откупи картина на талантливия асеновградски художник Геракси Гераксиев. 500-те лева от продажбата също бяха добавени към нужната сума. Подготвя се и благотворителен търг с произведения на изкуството, като 100% от приходите ще отидат за лечението на детето. Търгът най-вероятно ще се проведе на бала на предприемачите на 21 декември. Кампанията в помощ и подкрепа на семейството на Мишо върви с пълна пара и във Фейсбук

5-годишният Михаил страда от детска церебрална парализа - спастична квадрипареза и епилепсия. Диагнозата му е поставена, когато е бил едва на 7 месеца. Оттогава е на непрекъснато лечение и рехабилитация. В началото на годината момченцето мина първия курс на лечение в израелската клиника Биокорекция. За да има значителни резултати обаче, специалистите препоръчат поне три курса.

На името на Мишо има открита дарителска сметка в лева: IBAN BG25 PRCB9230 1032 0907 11 в ПроКредит Банк. На челната страница на сайта на банката, в раздела "Дарителски сметки" можете да бъде открита повече информация.

Съществува и друг вариант, за да се помогне. Всеки, който желае, може да изпрати SMS с текст DMSMISHO на номер 17 777 за всички мобилни оператори. Съобщението е на цена 1.20 с ДДС. За съжаление официалните справки от получените SMS за Мишо от началото на годината до момента сочат, че са постъпили едва 449 дарителски съобщения, като най-много са били те през юли – 134 на брой. През септември и октомври обаче са постъпили едва 26 SMS.  

За повече подробности и повече информация можете да позвъните на 0893 93 97 34.

Красимира Нешева

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини