18 °C

Маргарита Стоилова и Ферди Кадир са заместниците на Светозар Шуманов

Маргарита Стоилова от БСП и Ферди Кадир от ДПС бяха избрани днес за заместниците на председателя на ОбС Светозар Шуманов. Предложението на ГЕРБ за трети заместник бе отхвърлено, не получи подкрепа и кандидатурата на инж. Костадин Яков. Решението бе взето на извънредна сесия. Стоилова и Кадир ще заемат своите места на редовното заседание на 14 декември.

Съшо днес, но на друга извънредна сесия, бе направен избор на членове на постоянните комисии към местния парламент. Ето кои са те:

  • Комисия по бюджет и финанси: Христина Филипова, Петя Шопова, Костадин Яков и Гавраил Бялков от ГЕРБ, Паскал Терзиев от СДС, Ферди Кадир от ДПС, Божидар Малинов и Ванелина Арнаудова от БСП
  • Комисия по общинска собственост: Иван Чохаджиев и Никола Христозов от ГЕРБ, Атанас Ников от СДС, Зафер Моллаюмер и Емин Гуне от ДПС, Дамян Борисов и Крум Марков от БСП
  • Комисия по устройство и развитие на територията на общината: Костадин Яков, Христина Танчева и Георги Иванов от ГЕРБ, Атанас Ников от СДС, Хашим Алимолла и Зафер Моллаюмер от ДПС, Божидар Малинов от БСП
  • Комисия по образование и култура: Христина Филипова, Петя Шопова и Ангел Димитров от ГЕРБ, Денис Мустафа от ДПС, Крум Марков и Дамян Борисов от БСП, Гинка Маркова от НДСВ
  • Комисия по здравеопазване и социални дейности: Ангел Димитров и Христина Филипова от ГЕРБ и д-р Емануил Иванов от Атака, Мюмюн Алиджик и Кадир Кадир от ДПС, Атанас Николов и Ванелина Арнаудова от БСП
  • Комисия по законност: Благовест Пройчев, Никола Христозов и Елка Ценова от ГЕРБ, Денис Мустафа и Хашим Алимолла от ДПС, Енко Найденов от БСП, Любомир Наков от НДСВ
  • Комисия по екология: Петър Желязков, Васил Бураджиев и Георги Иванов от ГЕРБ, Емин Гуне от ДПС, Маргарита Стоилова и Атанас Николов от БСП, Гинка Николова от НДСВ
  • Комисия за предотвратяване и установяване на конфликти на интереси: Христина Танчева и Иван Чохаджиев ГЕРБ, д-р Емануил Иванов Атака, Мюмюн Алиджик от ДПС, Паскал Терзиев от СДС, Енко Найденов от БСП, Любомир Наков от НДСВ.
Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 15.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
С намерение сте да се посветите на работните си ангажименти и няма да сбъркате. Шансовете ви за добър изход от предстояща делова среща са реални, но трябва да се постараете повече. Но не пренасяйте грижите си върху отношението ви към близките хора. Организирайте си излет сред природата, ще се обновите.
15 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Днес не са препоръчват участия във финансови операции и даване пари на заем. Повече време отделете на познатите ви неща, в които имате опит. Експериментите отложете за друг ден. Ще се заредите със свежи идеи и енергия, ако се посветите на занимания, развиващи интелектуалните ви и душевни качества.
15 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Като отговорни хора, ще се погрижите за задълженията си, оставяйки всичко останало на за по-късно. Общуването с приятели ще внесе повече настроение и желание за развлечения. Текат трансформации, които могат да повлияят на общото ви разположение, не се притеснявайте, ако се почувствате и раздразнителни.
15 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
И без особени усилия днес ще привличате вниманието на околните. Както в деловото си общуване, така и в личните си дела ще се изявите с качествата и уменията си, а защо не и с чара си. Ще получите изгодни оферти, някои от които имат отношение към бъдещия ви дом. Не семейните ще мислят за по-сериозно обвързване с партньора си.
15 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работите усилено по даден проект, в чийто успех сте абсолютно убедени. Бъдете готови за промени и противоречия с деловите партньори. До голяма степен от вас зависи дали преговорите ви ще имат резултат. Ще трябва да запазите спокойствие и да изложите ясно и точно позициите си. Ценно за вас ще се окаже намирането на верен съюзник.
15 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Днешният ден е пълен с изненади, но част от тях едва ли ще ви удовлетворят. Имате конкретни очаквания за нещата, които ви се случват, но събитията днес напълно ще ги опровергаят. Въпреки това имате възможността да извлечете дивиденти от новото положение, затова не се колебайте да го сторите. В личен план направете вие крачката към подобрение.
15 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Не пропускайте момента да покажете какво можете, още повече, че той ще създаде предпоставки за финансов просперитет. Не ви липсва мотивация, а и сте наясно, че трябва да разчитате предимно на себе си. И ще се справите. Вслушвайте се в интуицията си и се водете от разума си.
15 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Превърнете идеите си в своя цел, станете активни и действайте. Наложете си да спазите уговорените срокове и ще се поздравите с придобивки. За съжаление около вас има хора, които не споделят амбициите ви и това може да ви огорчи. Силни сте и ще се справите. Вечерта си починете.
15 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Този ден ще е динамичен и изпълнен с разнообразни преживявания. Подходете с чувство за хумор към несгодите и не се поддавайте на колебание относно важни въпроси. Действайте уверено и обмисляйте всяка своя стъпка. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа.
15 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Шансовете да завоювате сърцето на желания човек днес са огромни за това не губете време. Направете най-оптимистичния план и го изпълнете докрай. Възможно е да не се придържате към плана и да импровизирате, важно е да постигнете целта си, а това със сигурност ще стане. Честито.
15 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Краят на работната седмица ще повиши напрежението на работното място. От много страни ще ви търсят за консултация и обяснения. Намерете време и за близките си, те очакват поетите от вас обещания да бъдат спазени. А вас ви очакват финансови придобивки и среща с желан човек.
15 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Дори и да сте се почувствали огорчени от неприемливо за вас мнение на партньорите ви, не падайте духом, и не си помисляйте за промяна на плановете си. Момента не е подходящ за това. Нещо повече. Заредете се с търпение, и спокойно обмислете кой и къде греши. Бъдете доволни от съдбата, че до вас имате добър човек, на когото можете да разчитате за съвет и помощ.
15 май 2021
Последни новини