2 450 лева от феновете на "Ботев" за лечението на Мишо Кашидов

2 450 лева е сумата събрана от благотворителния футболен турнир на малки вратички в Асеновград, който се проведе в подкрепа на Михаил Кашидов. Организаторите от фен клуба на "Ботев" – Пловдив избраха да покажат своята съпричасност със семейството на 5-годишния Мишо сега, когато любимият им отбор отбелязва 100 г. от своето създаване.

Победители в двудневния футболен турнир станаха "Топчиите", следвани от "Картела" /1:1 в редовното време, 3:1 след дузпи/. На заключителния мач присъстваха легендата на жълто-черните Петър Зехтински и спортно-техническият директор на клуба Марин Бакалов. И двамата финалисти дариха паричните си награди /общо 300 лева/ за продължаване лечението на детето, което страда от ДЦБ - Спастична квадрипареза и епилепсия. 

Благодарение на редица благотворителни прояви Михаил Кашидов мина втори курс лечение в Израел. Според лекарите обаче необходими са минимум 3 такива курса. През юни малкият трябва да замине отново за Израел като сумата, която трябва да се заплати, е 10 221 евро. Половината от парите вече са налични след провеждане на няколко благотворителни търга и благодарение на големите сърца на асеновградчани, приели присърце каузата за излекуването на Мишо. 

Средства за продължаване на лечението му можете да дарите със SMS с текст DMS MISHO на номер 17 777 (1,20 лв с ДДС) или по дарителска сметка в Прокредитбанк, IBAN BG25 PRCB 9230 1032 0907 11 / в лева/, Михаил Иванов Кашидов.

К.Нешева

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини