Кражба на ракия, въдици и...перфоратор

Асеновградчанин е съобщил в полицията за кражба от избеното му помещение вчера. Мъжът се жалвал, че между 12.30 и 21 часа от мазето му са откраднати перфоратор, винтовер, 4 риболовни въдици с макари и 100 литра ракия. В помещението не било проникнато с взлом, а чрез отключване.

Същото количество от домашнярката е откраднато и от къща в село Васил Левски. Там крадците влезли с взлом от средата на месеца до вчера, съобщават от полицията. Изнесли са още и електрическа косачка, храсторез и други вещи на обща стойност около 1000 лева.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Край на списъка с коментари
Коментиране на новината: «Кражба на ракия, въдици и...перфоратор» в отговор на коментар на «»
Екипът на Asenovgrad.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"
Изпраща се…
Докладване на коментар на «» към новината: «Кражба на ракия, въдици и...перфоратор»
Изпраща се…

Още новини от Асеновград