Новите филми и сериали на Netflix през февруари

Не е хубаво да го казваме, но вече свикнахме месеците да минават като на един дъх. И така, без да се усетим, вече е февруари, а той тази година ще бъде с цял един ден по-дълъг.

Колко е дълъг месецът обаче изобщо не бърка Netflix, защото те създадоха стандарт да ни заливат с нови продукции, който очевидно ще продължат да спазват. Ето и какво ни грабна окото за февруари.

The Pharmacist

Месецът на любовта и виното започва, със съдържание, каквото Netflix обожават да продуцират - документална поредица.

The Pharmacist ще ни покаже историята на един фармацевт от Ню Орлиънс, чийто син е бил убит през 1999 г. в инцидент, свързан с наркотици. Понеже полицията не си дава много зор, опечаленият баща започва собствено разследване, за да изправи убиеца пред правосъдието.

Не след дълго разбира, че този случай е много по-голям от личната му трагедия. Забелязва, че все повече младежи на възрастта на покойния му син идват в аптеката, в която работи, с рецепти за Оксиконтин. А по това време лекарството е било със статута на хероин, но на хапчета.

И така един фармацевт тръгва на война, за да спаси живота на много други младежи.

Horse Girl

Сара е обикновено момиче, което обаче не го бива в комуникацията с хората. Това е и причината да няма нито гадже, нито много приятели. Което не пречи на всички около нея да не спират да ѝ повтарят, че заслужава да бъде щастлива и да се забавлява.

И в един момент тя не е толкова далеч от това. Защото Сара се запознава с момче, което я харесва такава, каквато е.

Животът ѝ обаче се обръща с краката нагоре, когато започва да сънува странни сънища. Още по-странно е, че когато се събуди, е на места, които не са леглото ѝ. Ето как постепенно на Сара ѝ става трудно да различни реалността от сънищата, което, разбира се, ще предизвика някои проблеми. 

To All the Boys: P.S. I Still Love You

Когато през 2018 г. гледахме To All the Boys I've Loved Before, останахме много доволни от видяното и смятаме, че това е един прекрасен пример за добра адаптация на книга. А Netlflix са замислили още цели два филма. 

To All the Boys: P.S. I Still Love You ще започне там, където първият ни остави. Лара Джийн (Лана Кондор) и Питър Кавински (Ноа Сентинео) не се преструват на гаджета, защото вече наистина са.

Всичко е супер и Лара - като типичното момиче - се опитва да научи Питър на малко романтика и как да изживява всеки момент със сърцето си.

И тук идва сложното, защото Джон Амроуз - едно от момчетата, които Лара Джийн е харесвала и е получило от едно писмата ѝ, се появява. И така, Лара започва да се чуди дали е възможно да обича две момчета едновременно.

"Наркос: Мексико"

Повече от година очакваме втория сезон на "Наркос: Мексико", защото сме заклети фенове на сериала. 

Феликс Гаярдо (Диего Луна) със сигурност няма да се спре пред нищо, за да изкарва още повече пари и да се сдобие с още повече власт.

И ако в първия сезон сравнително лесно успя да се справи с агента на DEA Кики Камарена (Майкъл Пеня), то сега животът му няма да бъде никак лесен с Уолт Бреслин (Скут МакНейри), който поема разследването срещу него.

Ситуацията ще е напечена и заради мераците на неговите съдружници да заемат мястото му. Но сме сигурни, че Гаярдо няма да се даде лесно.

Източник: lifestyle.bg

Коментари в сайта

Последни новини