Катастрофа за 445 000 долара

Да речем, че сте търговски представител. Да речем, че се занимавате с автомобили. Да речем, че тези автомобили са изключително луксозни и ексклузивни, което на практика ги прави скъпи. Тогава остава да зададем въпроса дали бихте давали подобни коли за тест драйв...

За каква кола става дума в случая? За Pagani Zonda S, който е катастрофирал край Абърдийн по време именно на тест драйв. В случая въпросното търговско представителство е имало късмета да застрахова колата си, тъй като в крайна сметка се е оказало, че цялата сметка излиза 445 000 долара. Все пак в това число влиза транспортирането на автомобила до Модена, Италия, където е базата на Pagani. След това трябва да се направи съответният качествен ремонт, а след това колата да бъде върната във Великобритания. И все пак става дума за кола на стойност 750 000 долара, така че не бива тя да бъде оставяна току-така.

От застрахователната компания, която е замесена, са разкрили, че това е най-голямото им подобно плащане, което са правили за поправката на личен автомобил във Великобритания. Трябва да се отбележи обаче и присъствието на катастрофиралия водач, който сам е поел инициативата да се свърже със застрахователите.

Е, след този инцидент колата може и да е загубила част от стойността си, но считайте, че след ремонта й тя е почти като нова.

Източник: rs-auto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини