Съпругът на болната от левкемия Ани от Пловдив: На крачка сме от успеха!

Съпругът Мирослав: Ани си е вече вкъщи и скоро ще сме готови да летим."

"Здравейте приятели искам да ви кажа, че сме на крачка от успеха! Парите които сме събрали в тази толкова мащабна кампания са 169 985 лева и 31 628 евро. Грубата сметка е около 118 355 евро. Благодаря на всички за уникалната подкрепа. Няма как да НЕуспеем.

PS: Ани си е вече вкъщи и скоро ще сме готови да летим."

С тези думи съпругът на пловдивчанката Ани Паунчева се е обърнал във Фейсбук към всички загрижени за нейното състояние и за хода на кампания в нейна подкрепа. Средствата са събрани буквално за дни, като с всеки изминал ден помощта и благотворителните жестове набират все повече и повече инерция.

Както Asenovgrad.NET вече ви информира, 32-годишната жена, която е майка на 4-месечната Рая, страда от остра форма на левкемия. От деня на раждането до момента Ани се бори с болестта и е подложена на тежка химеотерапия. За пълното й излекуване е необходима трансплантация на костен мозък и то в съвсем кратък срок. Сумата, която трябва да се събере за лечението, е 170 хиляди евро.

Всички възможности да се помогне на Ани са описани в специално създадената страница във Фейсбук "Помогнете да спасим Ани".

Дарителска сметка:

Анна Николова Паунчева /Anna Nikolova Pauncheva
Райфайзенбанк/RaifaizenBank
Пловдив, бул. "Васил Априлов" 20/20 Vasil Aprilov blv. Plovdiv
BIC: RZBBBGSF
... IBAN No:
В лева: BG74RZBB91551092359002
В евро: BG77RZBB91551492359012
PayPal: miroslav7@abv.bg

пс: Ани си е вече в къщи и скоро ще сме готови да летим.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини