352 страници сексуално и хомосексуално образование ще залее петокласниците ни

Учебно помагало по сексуално и репродуктивно здраве, предназначено за ученици от 5 до 8 клас, разбуни родителските духове. Прелистилите страниците му изпаднали в потрес, откривайки, че съдържанието на част от темите си е чиста проба "детско порно", както откровено го наричат някои. И как да е иначе като една от темите е за "развитието на позитивна нагласа към еротичните фантазии и индивидуални практики, свързани със самостоятелното удовлетворяване на еротичните потребности" /??/

В един от уроците (сесиите) има изискване водещият урока да прочете на обучаваните момичета и момчета "Приказката за Момичето и корабния дърводелец". В тази "приказна" история може да се прочете, че: "Корабният дърводелец отговорил (на младото момиче): "Ще изпълня молбата ти, но искам преди това да преспиш с мен. Накрая (младото момиче) решило да изпълни условието на корабния дърводелец".
В друго занимание пък е предвидено децата да влязат в ролите на гей, който крие ориентацията си от родителите си, на 30-годишна лесбийка, омъжена, но нещастна в брака си, на малолетна проститутка, на бисексуален мъж, който е семеен, на транссексуален, който носи женски дрехи и обмисля смяна на пола...Всичко това, за да се учат на "толерантност" към "алтернативните" сексуалности.

Срещу учебното помагало е пусната жалба до главния прокурор на републиката. Дали Сотир Цацаров ще съзре в атакуваните текстове склоняване към хомосексуализъм, проституция и сводничество, предстои да разберем. Родители обаче смятат, че така поднесени темите могат да нанесат непоправими вреди в детското съзнание. И че помагалото е изпълнено изцяло с твърдения в духа на господстващите на Запад нови идеологеми на джендър теорията - псевдонаука, приета под натиск на гей лобито, чиято единствена цел е превръщане на сексуалните извращения в норма.

С помагалото "Азбука за теб и за мен" можете да се запознаете подробно ТУК.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини