Положиха първи слой асфалт по бул."Стефан Стамболов"

    Започна полагане на първия слой асфалтова настилка по бул."Стефан  Стамболов" в отсечката между ул."Захари Зограф" и кръстовището на хотел "Славяни". Ремонът е част от плануваните от Общината дейности, свързани с благоустрояване на зоната южно от новия ЖП надлез. В продължение на близо две седмици улицата бе подготвена за реконструкция, като бе фрезована.До края на днешния ден приключи асфалтирането там, коментира кметът Иво Димов. Движението на автомобили по отсечката не се преустановено.

    Паралелно с това продължава реконструкцията по бул."Д.Благоев" в отсечката от Водната кула до кръговото кръстовище на Спортната зала. Първоначалните планове бяха да приключим с ремонта на бул."Благоев" и да продължим с този по бул."Ст.Стамболов", но настъпиха промени,  допълни градоначалникът. След като се бъде завършена реконструкцията по целия бул."Д. Благоев" ще бъде извършено финално асфалтиране на двата булеварда - "Д. Благоев" и Ст.Стамболов". 

    Димов припомни, че частично е затворено сега и кръговото кръстовище до Спортната зала, където се също извършва реконструкция. Очаква се тя да продължи поне до средата на месец юли.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини