30 кметове на ГЕРБ в Брюксел, Мелемов в делегацията

Кметът на Смолян Николай Мелемов замина в понеделник за Брюксел, заедно с още 29 кметове на областни градове, които са част от българската делегация в Брюксел. По време на посещението си Мелемов ще има възможността на най-високо политическо ниво да разисква с Председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и водещи европейски политици възможностите, които предоставят през този програмен период европейските програми и проекти за българските региони.

„Благодарим за непрекъснатата подкрепа на ЕНП и гарантираме, че ГЕРБ ще сме първа политическа сила на местните избори през октомври“, заяви  председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред председателя на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Дол, който се срещна с българските кметове от ГЕРБ в централата в Брюксел. Жозеф Дол заяви, че кметовете са най-важните хора за една партия и когато те са близо до хората и работят прозрачно могат да се спечелят всички избори.

„ЕНП Ви подкрепя, винаги сме близо до Вас. Това, което виждам, че се прави в големите градове, и особено в София, доказва защо е важно ГЕРБ да управлява в големите градове и в цялата страна. Вие променяте България. Ако сте си свършили работата добре, ако сте работили за проблемите на хората, и сте били винаги близо до гражданите, хората ще оценят Вашата работа. Хората критикуват кметовете, но накрая оценяват и работата им“, коментира Жозеф Дол.

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов подчерта, че градоначалниците от партията, заедно с техните администрации, са работили по всички възможни европейски проекти, за да могат българските общини да се възползват от европейската солидарност.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини