17 °C

Владо Карамазов, Владо Пенев и Юлиан Вергов разрушават стени в „Откраднат живот: Анатомия на гнева“

Преди броени дни екипът на „Откраднат живот“ замина за Германия, за да заснеме сцени за новия сезон на хитовата българска продукция.
 
Снимачните дни се реализират на ключови локации в Берлин с участието на Юлиан Вергов, който отново ще влезе в образа на доцент Банков.
 
Снимките започнаха още със слизането от самолета. Успяхме да снимаме дори и на места, които не бяха предвидени в графика, но за сметка на това веднага получихме разрешение“, споделят от продукцията.

В сцените зрителите ще видят какво се случва с доцент Банков по време на пребиваването му в Германия – времето, в което отсъстваше от МБАЛ „Св. Кирил“.

А кои са новите герои в шести сезон - „Откраднат живот: Анатомия на гнева“? В концептуално промо виждаме Владо Карамазов, Владо Пенев и Юлиан Вергов, борещи се със стени, които ще налагат ограничения на героите, а гневът ще се оказва спасителен импулс.

Тези секунди показват две страни на героите – тяхното съзнание и подсъзнание. В съзнанието си те са с медицински униформи - чувстват се стабилни, защото в работата  никога не могат да загубят контрол. Подсъзнанието е в кутийките, които виждаме – онова, което много често искат да направят, но винаги избутват назад. Стените се стесняват, а какво ще донесе тази метафора за героите, тепърва ще стане ясно“, разказват сценаристите на най-успешния български медицински сериал.

Източник: dariknews.bg

Коментари в сайта

Последни новини