Пилот от Формула 1 идва у нас

Лукас ди Граси, тестов пилот на отбора ING Renault, пристига утре в София.
Един от най-младите пилоти във Формула 1 ще бъде в София на 14 ноември по покана на ING - основен спонсор на отбора на Renault за сезони 2007-2009 г.
През 2008 г. Лукас ди Граси е избран за трети пилот на отбора ING Renault F1. В кариерата си той преминава през всички нива на развитие в моторните спортове - шампион по картинг в Южна Америка и Европа и един от най-добре представящите се пилоти във Формула 3 и GP2. В рамките на посещението си Лукас ди Граси ще разкаже за това какво е да си пилот от Формула 1, как пилотът допринася за изграждане имиджа на отбора и как тимът помага за професионалната подготовка и развитие на членовете на своя екип.
Докато е в България, Лукас ди Граси ще демонстрира и своите пилотски умения. Той ще бъде специален гост на организираното от ING и станало традиционно за журналисти картинг състезание- ING Sofia Grand Prix.

"Щастлив съм, че идвам в България и че имам възможност да разкажа за ING Renault F1. От пет години съм в програмата за развитие на Renault и съм много благодарен на ING Renault F1 за това, че инвестират в мен, като допринасят за професионалното ми израстване", каза Лукас ди Граси.
Източник: speed-press.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини