Яница, Костадинка и Моника - големите победители в играта на ESCOM в Асеновград

Яница и Костадинка получиха своите награди в офиса на ESCOM в Асеновград на бул. "България" 12А. Моника пък бе зарадвана от екип на фирмата на работното си място, тъй като бе на смяна.

Три прекрасни асеновградчанки ще се радват от днес на своите чисто нови и безплатни придобивки. Това са Костадинка Найденова, Яница Ковачева и Моника Матеева - победителките в играта "Играй с ESCOM" в Асеновград. 

С 620 гласа Моника, която е офис-служител и касиер, вече ще говори със своите приятели по Nokia Asha 302 Silver.

587 гласа донесоха на фарамацевт в пенсия - огън-жената Костадинка, чисто нов Netbook Acer Aspire One.

Със 758 гласа Яница, която е безработен козметик, вече е горд притежател на Prestigio MultiPad 7070. На подаръка обаче ще се радва колкото тя, толкова, че ако не и повече, нейният 8-годишен син Димчо.

Трите прекрасни дами-късметлийки са повече от щастливи. Защото са спечелили не само само скъп, полезен и модерен подарък, но и добър приятел всяка в лицето на другата. "И освен това екипът на ESCOM в Асеновград е невероятен! Контактът ми с тях винаги ме изпълва с удоволствие. Аз съм абонат на фирмата от самото й начало в Асеновград и мога да кажа само едно - невероятно топли, любезни, мили и дружелюбни хора работят тук! Страхотни сте, момичета", обърна се служителките на асеновградския офис Костадинка Найденова.

В играта се включиха хиляди клиенти и приятели на ESCOM в Асеновград. Освен трите победителки, спечелили големите награди, други 200 получиха един месец безплатно кабелна телевизия с кристално качество плюс високоскоростен интернет.

Всички са категорични, че с огромно удоволствие биха се включили в нова игра. Мнозина пък, които не са клиенти на ESCOM, също отправят запитвания към нас могат ли да се включат и те. Разбира се, че могат, стига да започнат да ползват услугите на ESCOM. А те, както всеки знае, са качествени кабелна тв и интернет.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини