Мис „Перли от огън” иска да е професионален модел, кралят на конкурса мечтае да прослави Асеновград

С уникален конкурс "Перли от огън" бе отбелязан Международният ден на ромите в Асеновград. Участие в надпреварата взеха общо 20 момичета и момчета. Всяко от тях демонстрира свой талант пред многобройната публика под звуците на музикантите от оркестър "Котел".

Кралица на красотата стана 16-годишната Селиме Камбер, а за крал бе провъзгласен Зеки Бекир на 18 г. Оказа се, че мечтата на ромската перла е да стане професионален модел, а на красавецът Зеки да стигне до европейска титла по щанги и да е сред прославилите родния Асеновград. За подгласници на победителите бяха избрани Ариана Сталинова на 15 г. и 16-годишният Румен Аспарухов, а почетното трето място заеха Мевлие Риза на 14 г. и Димитър Стоянов на 21 г. Водещ на атрактивния формат бе председателят на организаторите от мото клуб "Торнадо" Димитър Кисов.

Членове на журито, което с интерес проследи талантливите изяви на младите роми, бяха зам.-кметът Мария Вълканова, журналистката Светослава Рудолф, народната певица Росица Пейчева, управителят на "Маниак" Елена Несторова и представители на спонсорите.

Източник: asenovgrad.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини