Пуснаха фейсбук страницата за дейностите по Водния цикъл

В социалната мрежа вече се появи обещаната страница, която ще информира за всички дейности по „Проект за рехабилитация на водоснабдителната и канализационната мрежа с изграждане на ПСОВ в Асеновград“.

Преди седмица кметът Емил Караиванов обяви пред журналисти намерението да се използва фейсбук за по-бързо и своевременно информиране на гражданите за работите по водния цикъл. До момента това можеше да стане чрез сайтовете на ВиК – Пловдив, на Община Асеновград и онлайн медиите. Непрекъснатите аварии обаче, както и наложителните промени в организация на движението по улиците в града, накараха местната управа да се замисли дали няма по-удобен начин асеновградчани да научават по-лесно за промените. Така се стигна до идеята за нарочна фейсбук страница, където в реално време да се съобщава за прекъснато водоподаване, реорганизация на движението и достъп до улици, срокове за изпълнение и възстановяване и т. н.

Въпреки че "Асеновград проект „Воден цикъл“ – актуално" вече е активирана, видно е, че в нея все още се „налива“ информация. Страницата можете да видите ТУК.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини