Първо и второ място за тенисиста Адриано Дженев на държавното

Изображение 1 от 5

    Тенисистът Адриано Дженев от клуб „Хасково 2015” се класира второ място на Държавното първенство за юноши и девойки до 14-годишна възраст, съобщиха от Българската федерация по тенис. Надпреварата се проведе на кортовете на тенис клуб "15:40" в София.

    На финала в първенството на сингъл при юношите Дженев допусна поражение от Драгомир Драганов от ТК “Авеню” – Бургас при резултат 6:4, 4:6, 6:1. Така хасковлията остана на второ място. Той игра и на финал на двойки заедно с Виктор Марков от столичния клуб “Диана” като двамата надделяха над опонентите си - Илиян Радулов от клуб “Тракия СКЛАТ” - Пловдив и Дейвид Симеонов от клуб “Кристи” - Дряново с 2:0.

    На награждаването присъстваха Катерина Генова – ген. секретар на Българската федерация по тенис, Тодор Енев – капитан на България за Купа „Дейвис", Матей Пампулов – дългогодишен състезател за Купа Дейвис и капитан на националния ни отбор, Силвия Дачева-Стоянова - турнирен директор и Любомир Бадински – главен съдия.

    В Хасково пък се игра Регионалното първенство по тенис до 12 години по програмата на Министерството на младежта и спорта “Тенисът - Спорт за всички”. Надпреварата при момичетата спечели Айшегюл Джемал. Днес тя победи с 6:3 Мина Колева. В срещата за трето място Рая Стайкова от Свиленград записа успех над Мария Маргаритова от Хасково. Домакин на състезанието бе ТК “Хасково 2015”. Шампион при момчетата стана състезателят на домакините Кристиан Димитров. На финала той победи съотборника си Виктор Иванов. Трети е Атанас Иванов.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ма
      мастикаджия
      5 -6
      18:50, 17 юни 2018
      Тоя Адриано българин ли е?
    • 2
      Ко
      Компакт
      1 -1
      09:18, 18 юни 2018
      Първо помислете и тогава коментирайте , явно сивото вещество е изветряло от мастиката ...
    Последни новини