Граждани питат, община Асеновград им отговаря

Въпрос, зададен на сайта на община Асеновград: "Аз съм читател в библиотеката, посещавам я редовно, но един ден исках да направя справка в интернет и цял ден ми се наложи да чакам, защото компютрите бяха заети от роми. Никакъв ред няма в библиотеката, викат, кряскат, така ли се интегрират? Кой трябва да осъществява ред и контрол в този случай?"
Янчо Иванов, 11 юли

Отговор на община Асеновград: "Уважаеми г-н Иванов, редът и начинът за ползване на компютрите в информационната зала на Градска библиотека "Паисий Хилендарски" са регламентирани в специален правилник. До дни този правилник ще бъде публикуван на сайта на общината. От днес за реда и спокойствието в Градската библиотека ще се грижат един портиер и един служител по информационно обслужване."
Величка Стойчева, Дирекция "Хуманитарни дейности", 27 юли

Въпреки обстойния преглед на интернет страницата на местната управа, ние не открихме публикуван подобен правилник. Датата е 1 август. Допускаме, че е възможно документът да е там, но да на е е лесно откриваем. Което общо взето е същото като да го няма.

Налице ли е редът, който би трябвало да установяват портиер и служител по информационно обслужване, ще проверим за читателите на asenovgrad.net съвсем скоро.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини