American Wife - еротична книга за Лора Буш

Популярната американска писателка Елизабет Къртис Ситенфелд е написала еротичен роман, основан на живота на Лора Буш.

Книгата е озаглавена "Американска съпруга" ("American Wife") и ще се появи в книжарниците в САЩ в началото на септември, предаде ДПА, като се позовава на списанието за попкултура "Рейдар".

"American Wife" е третият роман на Ситенфелд и ще бъде издаден от "Рандъм хаус". Предишните произведения на писателката са "Prep" и "The Man of My Dreams".

Също като Лора Буш главната героиня в романа Алис Блекуел е единствено дете, което като гимназистка убива свой съученик при автомобилна катастрофа и прави кариера на библиотекарка.

Тя обаче пренебрегва демократичните си уклони, когато без да иска се влюбва в Чарли Блекуел, потомък на републиканска фамилия със синя кръв, който ще стане президент на САЩ.

"Рейдар" пише, че книгата смесва измислици и клюки с реални факти от живота на американската първа дама. Лудориите на Алис ще накарат хората да говорят от бряг до бряг.

Като се започне от разкритието, че бабата е лесбийка през убийството на гимназиалната любов в автомобилна катастрофа, сексуалната връзка с брата на загиналия и се стигне до преживения аборт и описанията на секса с президента. Според списанието романът "със сигурност ще вбеси Белия дом". БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини