Баща убива собственото си дете, запалва трупчето и го заравя

Драмата започва на 11 март.  Майката на Аня Шкапцова съобщава в полицията, че бебето й е отвлечено пред зоомагазин в Брянск. Полиция и над 3000 доброволци се включват в търсенето на малката Аня. Снимките на детето са разлепени из целия град.

Разследващите обаче разплитат случая и разкриват трагедията.

Вечерта на 2 март родителите на Аня се скарват. Вбесен, бащата пребил първо майката, а след това ударил по главичката бебето. После го изхвърлил от количката му. Повече от денонощие съпругът не позволявал на жената да се приближи до детенцето. На следващия ден момиченцето починало. Рано сутринта извергът увил бездиханното телце, извикал такси и излязъл извън града. Там запалил трупчето, след което го заровил.

След това си дело, бащата решил да инсценира отвличане и заплашил майката с убийство ако не му съдейства.По тази начин се надявал да отвлече вниманието полицията. На 10 март заминал за Москва и там се отървал от телефона си.Връщайки се в Брянск той устроил театър. На 11 март се дегизирал като жена и подкарал предварително оставената от майката  пред зоомагазина празна количка на бебето. Количката зарязал след няколко преки. Веднага след това майката на бебето подала сигнал, че детето  е отвлечено.
Двамата родители са задържани. Те са направили пълни самопризнания за зловещото убийство. Бащата разказал как е убил бебето, как го е изнесъл извън града и как го е изгорил. Предстои на бащата да бъде повдигнато обвинение за умишлено убийство. Защитници на правата на детето в Русия настояват за доживотен затвор за бащата-убиец.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини