Николета бяга от родилното, връщат я насила

Най – обсъжданата майка в държавата Николета Лозанова отново събра погледите в точка, след като притеснени акушер – гинеколози издадоха, че се опитала да избяга от родилното отделение вчера. Изнервена от дългия престой на затворено, красивата гърла награбила багаж и бебе, и се понесла към изхода. Бегълката обаче била спипана от наблюдателни служители, които успели да я озаптят на време.  

Младата майка Николета настоявала да си тръгне от болницата, но след много уговорки лекарите успели да я убедят, че все още е рано. Николета и дъщеричката Никол трябваше да бъдат изписани още в четвъртък, но от  болницата считали, че 24-годишната майка  трябва да  остане под лекарско наблюдение. Някои от показателите в изследванията на моделката не били  добри, което притеснявало белите престилки. Желязото и хемоглобинът в кръвта на Николета Лозанова били твърде ниски. Това не е необичайно, но стойностите трябва да се регулират, коментират лекарите.

 Двете хубавици са настанени в най – хубавия апартамент на гинекологичната клиника, но въпреки това Николета започнала да събира багажите без позволението на лекарите. Когато усетили накъде духа вятъра, докторите успешно преборили мераците на футболната съпруга и успели да я убедят, че трябва да поостане под контрол още ден или два. Освен това обичайната за младите майки следродилна  депресия е покосила и Николета Лозанова. Отсъствието на Валери пък допълнително усложнявало състоянието на майката, тя се натъжавала и изпадала в депресия. По – разочароваща обаче е новината, че Николета отказала да кърми малката Никол. Тя нямала проблеми с кърмата, каквито имат доста голяма част от младите майки, но се тормозела от честите хранения. Споделила на лекарите, че изпитва неприятна болка докато бебето суче и поради това е решила да замени естественото мляко с изкуствено хранене. Освен това по този начин щяла да запази бюста си здрав и читав.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини